Børneloppen

Succesfuldt loppesupermarked for børnefamilier åbner i Slagelse

Del

Har du en flyverdragt, som den lille er vokset ud af, eller en barnevogn, som du ikke længere har brug for? Så kommer et nyt loppesupermarked dig nu til undsætning i Slagelse.

Den 10. februar åbner ïværksætteren Trine Dyrlund et 644 kvadratmeter stort indendørs loppemarked – Børneloppen – for børnefamilier på adressen Kinavej 5 i Slagelse. Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. Trine Dyrlund, der selv er 44 år og mor til to på 9 og 12, tager sig af salget og skal have en kommission for det, så på den måde skal sælgerne altså ikke selv stå på markedet.

For køberne, der har brug for noget til de små, lover Trine Dyrlund flere end 250 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Børneloppen findes allerede i Valby og har opnået stor succes på rekordtid. I Danmark er loppesupermarkeder for børnefamilier imidlertid stadig en sjældenhed, hvorimod konceptet er kæmpe stort i Finland, fortæller Johanna Kiel Nielsen, der oprindeligt er fra netop Finland, men nu bosat i Danmark og kvinden bag det første Børneloppen loppesupermarked i Valby.

”Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990’erne.”

I forbindelse med åbningen af Børneloppen den 10. februar kl. 10.00 i Slagelse vil der være masser af sjove ting at kaste sig over – udover at gå på jagt efter en god handel på de flere end 277 reoler, som vil være fyldt til bristepunktet med alt til babyen og barnet. Eksempelvis vil Børneloppen sørge for en sjov hoppeborg til børnene samt sikre masser af andre underholdende ting på åbningsdagen.

Børneloppen i Slagelse kommer til at have åbent i hverdage fra 10-18 og i weekender fra 10-16.

Nøgleord

Kontakter

Johanna Kiel Nielsen 51707077
Sofie Brandt 28511388

Information om Børneloppen

Børneloppen
Børneloppen
Gammel Køge Landevej 135
2500 København

51707077http://boerneloppen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Børneloppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Børneloppen

Iværksættermødre bag loppesupermarked for børnefamilier vil være globale7.2.2018 07:45:00Pressemeddelelse

På rekordtid er virksomheden Børneloppen gået fra at være en god idé i to mødres hoveder til at blive en succesfuld forretning med en to-cifret millionomsætning. I weekenden åbner de to iværksættermødre fra København - Johanna Kiel Nielsen og Sofie Brandt - endnu et loppesupermarked – denne gang i Slagelse. Deres ambitioner er dog internationale, lægger de ikke skjul på.