Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Succesfuld podcast bliver til nyt one-man show

Del

Tragedie og komedie mødes i voldsomt underholdende forening når den erfarne komiker Geo drager på Danmarksturné med sit nye one-man show ”Søn af en Psykopat” i 2021. Han besøger Sydsjællands største kulturcenter den 7. april 2021.

Mange danskere har allerede stiftet bekendtskab med Geos traumatiske barndom med en psykopatisk far gennem hans yderst succesfulde podcast ”Kan man tilgive en psykopat?”, hvor han råt for usødet har formidlet de skrøbelige og tabuiserede historier til stor ros og anerkendelse.

I hans nye show ”Søn af en psykopat” åbner Geo på ny op for den vanvittigt tragiske – og ikke mindsk komiske – beretning om forholdet til sin psykopatiske far. Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.

”Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

Den erfarne komiker har været med i et hav af tv-produktioner, podcasts og radioprogrammer, siden han startede sin karriere i 1996. Han har leveret stærke comedy-shows siden 2002, hvor han senest var på landevejen med Thomas Skov i 2018 med deres hylende morsomme show ”Hva’ så nu?”.

Billetterne til showet er til salg nu og kan købes på www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum