Aabenraa Kommune

Styrelse lemper midlertidige besøgsrestriktioner i Aabenraa Kommune

Del

Styrelsen for Patientsikkerhed har meddelt Aabenraa Kommune at lempe på midlertidige restriktioner for besøgendes adgang til alle kommunale og private plejehjem.

Aabenraa Kommune er blevet kontaktet af Styrelsen for Patientsikkerhed med et påbud om at lempe på midlertidige besøgsrestriktioner for besøgende på alle kommunale og private plejehjem – herunder også Special- og Rehabiliteringscentret i Rødekro – som styrelsen for nylig meddelte kommunen at indføre. Det åbner for, at op til tre forskellige faste, nære pårørende kan besøge beboere på plejehjemmene i Aabenraa Kommune – dog kun i et særligt besøgsrum og kun to ad gangen.

- Ligesom de øvrige kommuner i landet er Aabenraa Kommune i denne tid berørt af COVID-19 og de restriktioner, det medfører. Vi er derfor glade for at kunne lempe en smule på besøgsrestriktionerne til gavn for beboernes trivsel. Vi har indrettet besøgsrum på plejehjemmene efter retningslinjerne, siger social- og sundhedsdirektør Karen Storgaard Larsen.

De nye midlertidige retningslinjer for besøgsrestriktionerne fra Styrelsen for Patientsikkerhed, der løbende vurderer de enkelte kommuneres smittetal og indfører midlertidige påbud for at inddæmme og forsinke smitten af COVID-19, bliver meldt ud til de beboernes pårørende.

De nye besøgsrestriktioner, som er trådt i kraft, omfatter både indendørs fællesarealer og den del af boligen, som beboeren selv råder over.

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum