BoligPortal

Studiestart: Spar op til 2.000 kroner om måneden ved at pendle til Aarhus

Del

Lige om lidt starter nye studerende på drømmestudiet. Mange nye studerende søger bolig i hjertet af Aarhus, så det giver ekstra stor efterspørgsel på lejeboliger i Aarhus C og høje huslejepriser. Derfor kan være en god idé at udvide boligsøgningen og overveje at bosætte sig lidt uden for Aarhus og pendle, hvis man ønsker sig at spare penge på huslejekontoen.

Aarhus - pendlerafstande
Aarhus - pendlerafstande

Bo uden for centrum og spar penge

BoligPortal har lavet en sammenligning af gennemsnitlige huslejepriser i Aarhus C, og huslejepriserne i pendlerafstand fra centrum. Lejeboliger i Skanderborg, Horsens og Randers – som har gode transportmuligheder til Aarhus C – er i gennemsnit billigere end de aarhusianske. Man kan for eksempel spare 2.123 kr. ved at bosætte sig i Randers og pendle til studiet i Aarhus.

For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

”Hos BoligPortal vil vi gerne gøre unge og nye studerende opmærksom på de muligheder, der ligger i søge lejeboliger i udkanten af centrum eller lidt uden for byen. Det øger chancen for at finde en lejebolig, og samtidig kan det også mærkes på pengepungen, da det ofte er billigere at bo uden for byen,” siger administrerende direktør for BoligPortal, Anders Hyldborg.

 

Caroline pendler fra Randers til Aarhus

21-årige Caroline Amalie Bødker Andersen er oprindelig fra Randers og valgte at blive boende i byen, da hun startede på Finansøkonom på Erhvervsakademiet i Aarhus. Hun flyttede sammen med sin kæreste og bor i en nyrenoveret lejlighed på 60 kvadratmeter til 4.700 kr. om måneden.

”Jeg valgte at blive boende i Randers, fordi jeg godt kan lide byen, men også på grund af huslejepriserne. Her er det muligt at få en billigere husleje – og man kan få en væsentlig større lejlighed end mange af dem, man kan finde i Aarhus. Fordi jeg har valgt at bosætte mig i Randers, har jeg også haft råd til at beholde min bil, hvilket jeg sætter stor pris på, da jeg nyder fleksibiliteten ved at have egen bil. Jeg kører til studiet og kan parkere gratis på Erhvervsakademiet,” fortæller Caroline Amalie Bødker Andersen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Aarhus - pendlerafstande
Aarhus - pendlerafstande
Download

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum