BoligPortal

Studiestart: Spar mere end 2.000 kroner om måneden ved at pendle til København

Del

Lige om lidt starter nye studerende på drømmestudiet. Mange nye studerende søger bolig i hjertet af København, så det giver ekstra stor efterspørgsel på lejeboliger i Indre København og høje huslejepriser. Derfor kan være en god idé at udvide boligsøgningen og overveje at bosætte sig lidt uden for centrum og pendle, hvis man ønsker sig at spare penge på huslejekontoen.

København
København

Som boligsøgende kan det være en god idé at kigge uden for de mest populære boligområder i centrum af København. 

Bo uden for Indre København og spar penge

BoligPortal har lavet en sammenligning af gennemsnitlige huslejepriser i Indre København, og huslejepriser i pendlerafstand til Indre København. Derefter er det beregnet hvor meget man kan spare, hvis man sammenligner med den gennemsnitlige husleje i København K. 

For eksempel kan du spare 2.116 kr. i husleje ved at bosætte dig i Rødovre - 15 minutters kørsel med offentlig transport til Nørreport Station - end hvis du bosætter dig i København K. Lejeboliger i Vanløse og Rødovre ligger også kun15 minutter fra Nørreport Station. 

For at se dette indhold fra www.boligportal.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Er man vilig til at køre 25 min i for eksempel tog, så kan man spare næsten 3000 kr. ved at bosætte sig i Herlev. 

”Hos BoligPortal vil vi gerne gøre unge og nye studerende opmærksom på de muligheder, der ligger i søge lejeboliger i udkanten af centrum eller lidt uden for byen. Det øger chancen for at finde en lejebolig, og samtidig kan det også mærkes på pengepungen, da det ofte er billigere at bo uden for Indre by,” siger administrerende direktør for BoligPortal, Anders Hyldborg.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

København
København
Download

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

http://www.boligportal.dk

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum