Aabenraa Kommune

Studieliv i Aabenraa: 1500 studerende mødes til fælles tværgående CampusDag

Del

Aktiv Campus Aabenraa, som er et samarbejde i mellem uddannelserne i byen, samler igen i år alle nye studerende til studiestartsarrangement i Arena Aabenraa tirsdag 10. september.

Alle faciliteter i og omkring Arena Aabenraa kommer til at danne ramme om de mange aktiviteter tirsdag 10. september, hvor de studerende skal rystes sammen og blandt andet kan prøve kræfter med crossfit, archery battle, høvdingebold, bueskydning, skak, dans og yoga.

- Socialt samvær, bevægelse, kreativitet og netværksdannelse er en stor del af det at være studerende i Aabenraa. Derfor er jeg igen i år glad for at kunne skyde det nye studieår ordentlig i gang med CampusDagen, som giver de studerende mulighed for at komme godt i gang med netop det, siger borgmester Thomas Andresen.

Arrangementet starter klokken 9.00 i Arena Aabenraa og derefter starter dagens aktiviteter, hvor de studerende skal lære hinanden at kende. Dagen rundes også af i fællesskab klokken 13, hvor forskellige aktiviteterne smelter sammen til et danseshow, filmshow og præmier til de heldige.

CampusDagen er blevet til i et tæt samarbejde mellem uddannelserne i byen og Aabenraa Kommune i Campus Kontaktudvalget, som blandt andet arbejder for at udbygge og styrke det aktive og sunde liv på tværs af studerende, undervisere og ledelser på uddannelserne i Aabenraa.

- CampusDagen, der bliver afholdt i år for femte gang, er en vigtig markering for at gøre opmærksom på, at Aabenraa er en attraktiv og aktiv studieby med et stærkt tværgående samarbejde mellem uddannelserne, siger formand for Campus Kontaktudvalget og afdelingschef på EUC Syd, Søren Neess Priisholm.

Fakta
CampusDagen er et samarbejde mellem 10. Aabenraa, Aabenraa Statsskole, IBC Aabenraa, VUC Syd, Deutsches Gymnasium für Nordschleswig, SOSU Syd, FGU Sønderjylland, EUC Syd, det danske og tyske bibliotek i Aabenraa, Arena Aabenraa og Aabenraa Kommune.

Der er cirka 5.500 studerende i Aabenraa Kommune på de i alt ni ungdomsuddannelser. De studerende er repræsenteret i CampusRådet med to repræsentanter, som skal være med til at forme og fremme det gode studieliv, som de studerende ønsker, der skal være i Aabenraa.

Tirsdag 10. september holder alle ungdomsuddannelser en fælles CampusDag, hvor der vil være aktiviteter på tværs af uddannelserne. Programmet for dagen er:

  • Klokken 9.00: Fælles velkomst i Arena Aabenraa. Borgmester Thomas Andresen holder velkomsttale og herefter synger alle Campussangen lavet specielt til denne dag.
  • Klokken 9.15: Alle studerende finder den aktivitet, som de har tilmeldt sig.
  • Klokken 9.30 – 12.45: 25 forskellige aktiviteter afvikles med fokus på sport, bevægelse, teambuilding og kreativitet.
  • Klokken 13.00 – 13.30: Afslutningsshow, hvor aktiviteterne showdance, film og foto viser, hvad de har lært i løbet af dagen. Præmieoverrækkelse ved lodtrækning.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Formand for Campus Kontaktudvalget og afdelingschef på EUC Syd, Søren Neess Priisholm, tlf.: 51 31 54 11; e-mail: snp@eucsyd.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum