BoligPortal

Studerende kan spare 2000 kroner om måneden ved at pendle i København

Del

Som studerende drømmer man ofte om at bo centralt i de store studiebyer, men en togtur kan spare studerende mange penge i husleje.

Når tusindvis af studerende snart strømmer til de store studiebyer, vil rigtig mange opleve, at det meste af SU´en bliver ædt op af den dyre husleje.

Skal man studere i en af landets største byer, kan det være en fordel at bosætte sig uden for selve studiebyen og pendle lidt, siger Anders Hyldborg, adm. direktør for BoligPortal, Danmarks største portal for lejeboliger.

BoligPortal har lavet en opgørelse over gennemsnitlige kvadratmeterpriser i forskellige områder i og omkring København. Derefter har man set på, hvad en 40 kvadratmeters lejebolig koster om måneden i København K, og hvor meget kan spare, hvis man finder en lejebolig af samme størrelse uden for byen.

For eksempel koster 40 kvadratmeter 8280 kroner i København K, mens man kan få den samme plads at udfolde sig på for 6400 kroner i Kastrup. Det betyder, at en lille togtur på 14 minutter kan give en besparelse på 1880 kroner i husleje om måneden.

Er du villig til at tage en lidt længere togtur, så er der flere penge at spare. Bosætter du dig for eksempel i Glostrup, kan du i gennemsnit slippe med 5320 kroner om måneden. Altså en forskel på knap 3000 kroner.

Kvadratmeterne er billigere, hvis man er villig til at bosætte sig udenfor centrum, hvor der er mindre kamp om lejeboligerne. Lejeboligens placering har stor betydning, hvis man vil have en lavere boligudgift, siger Anders Hyldborg. 

Penge at spare

Så meget billigere bliver huslejen på 40 kvadratmeter sammenlignet med København K:

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om BoligPortal

BoligPortal
BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus N

https://www.boligportal.dk/

BoligPortal er Danmarks største online lejeboligportal. Siden 1999 har vi sat udlejere og lejere i forbindelse med hinanden og hjulpet hundredetusindvis af danskere videre til et nyt hjem. 

Følg pressemeddelelser fra BoligPortal

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BoligPortal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum