Studenterboghandelen på Syddansk Universitet går sammen med Academic Books og SL Fonden

Del

Studenterboghandlen på Syddansk Universitet går sammen med Academic Books og SL Fonden. Sammenlægning blev godkendt af Erhvervsstyrelsen i december 2020 og begge parter ser frem til sammenlægningen.

I snart 40 år har Studenterboghandelen ligget på det, der nu er Syddansk Universitet. Boghandlen har i alle årene været de SDU-studerendes foretrukne leverandør af studiebøger. I samme periode er Syddansk Universitet dog vokset og det samme er antallet af studerende.

Tidspunktet er derfor kommet til at styrke kræfterne for at følge med universitetets vokseværk og den stigende konkurrence på salget af studiebøger og nye digitale tiltag. Derfor har Studenterboghandelen forenet sine kræfter med Danmarks største akademiske boghandel, Academic Books og SL Fonden i samarbejde med Syddansk Universitet.

Administrerende direktør i Academic Books og SL Fonden, Kenneth Golubov, udtrykker det således:

-Vi glæder os til samarbejdet med SDU og ikke mindst de studerende. For os er det vigtigt at bygge videre på Studenterboghandelens gode samarbejder med alle på SDU. 

Ved sammenlægningen øges udbuddet af studiebøger til universitetets studerende og medarbejdere, der fremover vil have adgang til mange mio. danske og internationale titler samt et stort udvalg af e-bøger. Den fysiske boghandel på campus fortsætter uændret med størstedelen af de velkendte ansigter, der gennem mange år har hjulpet de studerende og ansatte til mere viden.

For Syddansk Universitet er det vigtigt, at de studerende får de bedst mulige rammer for studiet, og deri er en konkurrencedygtig og fysisk tilstedeværende boghandel en essentiel medspiller.

Som led i sammenlægningen har universitetet cementeret samarbejdet med den sammenlagte boghandel i en ny samarbejdsaftale.

Om Academic Books

Academic Books er en akademisk nonprofit boghandel, hvilket betyder, at al overskud går til at sætte prisen på pensumbøger ned og forbedre studiemiljøet på videregående uddannelser. Academic Books er en del af SL Fonden, der består af syv boghandlere og forlaget Samfundslitteratur.

Academic Books har eksisteret siden 1967 og har stor erfaring med at servicere studerende på alle typer universitets – og professionsuddannelser. Det har altid været Academic Books ambition at være mere end en boghandel, ved at bidrage til det gode studieliv på de forskellige uddannelsesinstitutioner. Udover at være en akademisk boghandel, tilbyder Academic Books derfor også overblik over pensumlister til hver semesterstart og muligheden for at søge om økonomisk støtte til studenterinitieret projekter.

 

Kontakter

Administrerende direktør i Academic Books/SL Fonden, Kenneth Golubov på tlf. 28 21 21 91 Bestyrelsesformand i Studenterboghandelen, Christian Højer Schjøler på tlf. 21 26 13 64.

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

ShipWeldFlow: Digital twins in ship production12.1.2021 07:00:00 CETPress release

Researchers from the Maersk Mc-Kinney Moller Institute of the University of Southern Denmark (SDU) plan to revolutionize the way ships are designed, planned, and produced. This will happen through a new Grand Solution project supported by Innovation Fund Denmark. Together with Odense Maritime Technology A/S (OMT) and Inrotech A/S, SDU aims to bring experiences from the Danish robot adventure back to the maritime sector, focusing on digital twins and artificial intelligence.

Tilbage hvor det begyndte: Skibsproduktion får digitale tvillinger12.1.2021 07:00:00 CETPressemeddelelse

Forskere fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på SDU vil sammen med virksomhederne Odense Maritime Technology A/S og Inrotech revolutionere måden, hvorpå skibe designes, planlægges og produceres. Det sker i et nyt Grand Solution-projekt støttet af Innovationsfonden. Omdrejningspunktet er digitale tvillinger og kunstig intelligens, som skal bringe erfaringerne fra det danske roboteventyr tilbage til den maritime sektor.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum