Ishøj Kommune

Strube og Repete besøger Ishøj

Del

Husker du hittet ”Hold om mig”? Så bør du lægge vejen forbi Ishøj Kultur Café den 14. marts kl. 19.30, hvor Strube og Repete giver koncert

Henrik Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Æresgrammy 2006), og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 1980’ernes hitlister.

Det er hittet ”Hold om mig”, som indtil nu er Henrik Strubes største hit, ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Særligt i vennerne Björn Afelius og Mikaels Wiehes versioner. 

Senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows på blandt andet Bremen i København.

Publikum kan forvente et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han besøger Ishøj sammen med en af landets bedste keyboardspillere Pete Repete, der har spillet med både Big Fat Snake, Malurt, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Poesi og humor

Hidtil har koncerterne med Strube og Repete vakt stor begejstring på andre spillesteder:

“Det var en fantastisk koncert fyldt med humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Peter tryllebandt os med fantastisk spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen,” fortæller Dina Blomstand fra Cafe Tankefryd i Brande.

Billetter koster 125 kr. og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af Kultur Caféens Venner kan købe billet til 100 kr. Hvis du venter til koncertdagen, tillægges 25 kr. på standardprisen.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum