Meresalg Marketing

Strøm-app får blackout - alle vil have billig el til jul

Del

De fleste danskere har efterhånden en app, hvori de kan tjekke hvad elprisen er, inden der startes for tøjvask eller madlavningen. Interessen for at tjekke elpriser er vokset eksplosivt de seneste par måneder, og lillejuleaften er ingen undtagelse. Det kan ejer af app’en “Elberegner” Daniel Østergaard bekræfte.

D. 23. december var der nemlig flere hundrede tusinde sidevisninger, og et enormt antal brugere som forsøgte at tilgå priserne for juleaftensdag samtidig - så mange, at app’en Elberegner  fredag eftermiddag for nogen var svær at tilgå.

“Direktør, Daniel Østergaard udtaler: App’en blev simpelthen blæst bagover af interessen for at tjekke elprisen for juleaftensdag. Heldigvis var app’en kun udfordret i det, der svarer til 15-20 minutter, inden vores dygtige udviklere fik løst problemet. Vi har opjusteret vores kapacitet, så et lign. tilfælde ikke sker igen. 

Daniel fortsætter: Siden lanceringen i september har det været nødvendigt at opgradere kapaciteten et par gange pga. den store interesse for app’en.”

Over 150.000 danskere har downloadet app’en siden den blev lanceret henover sommeren i år. Der findes efterhånden en hel del danske strøm-apps, hvor man blandt andet kan se dagens elpriser time for time.

Interessen skyldes blandt andet den store mediedækning og den igangværende energikrise, som har fået danskerne til at researche meget mere omkring emnet og løbende holde øje med priserne.

Derudover har strømprisen været dyrere i år sammenlignet med 2021. Det er også med til at øge interessen blandt danskerne, som vil gå langt for at få den billigst mulige jul.

Heldigvis kan danskerne glæde sig over, at elprisen d. 24. december er den laveste hidtil i denne måned. Til sammenligning var elprisen 37% højere på juleaftensdag sidste år.

 For at se dette indhold fra datawrapper.dwcdn.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

For at se dette indhold fra Ukendt, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Det bakkes også op af data fra Google Trends, som viser en udvikling i søgningen “elpriser time for time” på 207% sammenlignet med december-måned forrige år.

Derudover er der en stor stigning i søgningen “elpriser app”, som er steget med mere end 448% sammenlignet med december sidste år.

For at se dette indhold fra datawrapper.dwcdn.net, så skal du give din accept på toppen af denne side.

For at se dette indhold fra Ukendt, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Kontakter

Ved spørgsmål kontaktes direktør, Daniel Østergaard, på daniel@elberegner.dk

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum