Strikkeopskrift.com

Strik er vejen til mindfuldness

Del

I en tid med overflod af skærme, input og mange gøremål, tyer flere og flere til garn og pinde, når de har brug for en pause. Det er blevet på mode at strikke, og nu er det også blevet en vej til mindfulness.

”Når jeg strikker, kan jeg ikke lave andet. Strikketøjet beskæftiger mine hænder og mit sind, så alle tanker om andre gøremål, skubbes i baggrunden for en stund”.

Sådan beskriver Vibeke den følelse, hun får, når hun strikker. Hun begyndte at strikke for to år siden, og har ikke tænkt sig at ligge hobbyen fra sig. Den giver hende nemlig ro.

”Før i tiden kunne jeg sidde hele aftenen og se en tv-serie, der egentlig ikke sagde mig noget. Nu er tv’et sekundært, mens jeg strikker løs på mit nyeste projekt”

Hos Strikkeopskrift.com kan de også se tendensen. Der kommer nemlig mange besøgende, der leder efter opskrifer på striktrøjer, babystrik eller de populære strikkede karklude.

Skaberlysten vinder frem

Det er ikke uden grund, at strik tilfredsstiller så mange. Undersøgelser har nemlig vist, at strik reducerer stress og kan endda afhjælpe angst og spiseforstyrrelser. I det hele taget giver det mange en dyb følelse af afslappethed og glæde, når de skaber noget selv. Se undersøgelsen her.

Tendensen vil forsætte

Og der er ingen udsigt til at strikketrenden vil forsvinde lige foreløbig. I hvert fald ikke hvis vi spørger Vibeke. ”Jeg finder en ro, og samtidig laver jeg noget nyttigt. Det har jeg ikke tænkt mig at give slip på foreløbig” siger hun med et smil.

Kontakter

Kontaktperson: maria@strikke.email

Billeder

Information om Strikkeopskrift.com

Strikkeopskrift.com
Strikkeopskrift.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://strikkeopskrift.com

Strikkeopskrift.com er et stort site med masser af inspiration og viden indenfor strik og garn. 

Følg pressemeddelelser fra Strikkeopskrift.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Strikkeopskrift.com