Forsikring & Pension

StressAlliancen afholder topmøde på fredag 27.10.17 i København om at have overskud - hele livet.

Del

StressAlliancen afholder Topmøde fredag d. 27 oktober 2017, hvor 80 topledere, eksperter, fagligt personale og praktikere samles for at se fremad i stressdebatten, fokusere på konkrete handlinger og skabe momentum til bevægelsen: Overskud. Hele Livet. Konferencen finder sted kl. 12-16.15 hos brancheorganisationen Forsikring & Pension i Hellerup. Se vedhæftede program og indbydelse med mulighed for tilmelding.

Fokus på den konkrete pris og et fælles sprog for stress

Ved StressAlliancens Topmøde er der fokus på de handlinger, der er med til at skabe overskud og det underskud, der giver røde tal på bundlinjen.

Derfor præsenterer StressAlliancen og Falck Healthcare StressBeregneren, der kan hjælpe virksomheder og organisationer med at konkretisere de omfattende økonomiske gevinster, der ligger i at undgå, at medarbejdere sygemeldes med stress.

Samtidig løftes sløret for StressAlliancens definition af stress. Definitionen skaber et fælles sprog om stress og er udviklet i samarbejde med ledende eksperter, forskere, virksomheder og andre på området.

Sidst men ikke mindst vil resultater fra StressAlliancens ungedag, Ung med Overskud, præsenteres. Til Ung med Overskud samles 50 unge, der ser nærmere på konkrete handlinger i skolen, der fjerner stress og skaber overskud.

Fakta:

11 milliarder kroner er prisen for stressrelateret sygefravær, udgifter til sundhedsvæsenet og tabt produktivitet (kilde: StressAlliancen)

435.000 danskere er hver dag i risikozonen for sygemelding (kilde: StressAlliancen)

WHO vurderer, at stress bliver en af de væsentligste kilder til sygdom i 2020 (kilde: DR)

Alliancen har udarbejdet en Visions- og Handlingsplan der ud fra visionen: 10 procent færre hvert år med stress, præsenterer 15 handlinger som politikere og arbejdspladser kan anvende. (se mere på StressAlliancens hjemmeside)

StressAlliancens Topmøde

Hvor: Forsikring & Pension, Philip Heymans Alle 1, 2900 Hellerup

Hvornår: Fredag den 27. oktober kl. 12.00 – 16.15

Hvem: StressAlliancen er dannet af FOA, PenSam, Forsikring & Pension, HK, Psykiatrifonden, Hjerteforeningen og Nextstep by Bindslev for at skabe overskud og stoppe stress.

Nøgleord

Kontakter

Citater: Claus Bindslev, sekretariatsleder og partner i StressAlliancen, cb@nextstep.one, tlf. 25 34 83 84

Koordinering: Malte Jansen, Programleder i StressAlliancen, mhj@nextstep.one, tlf. 28 91 35 37

Citater og baggrund: Allan Ahmad, konsulent i Forsikring & Pension, aah@forsikringogpension.dk, tlf. 41 91 90 66

Pressevagten hos Forsikring & Pension: tlf. 41 91 91 01

Vedhæftede filer

Links

Information om Forsikring & Pension

Forsikring & Pension
Forsikring & Pension
Philip Heymans Allé 1
2900 Hellerup

41919101http://www.forsikringogpension.dk/

Partnerne bag StressAlliancen

HK, Forsikring og Pension, Hjerteforeningen, Psykiatrifonden, FOA og PenSam har dannet StressAlliancen i samarbejde med Next Step by Bindslev.

Formålet er at forebygge og bekæmpe stress I Danmark, så livs- og arbejdsglæden øges og arbejdsgivere og det offentlige opnår en milliardbesparelse ved, at formindske udgifter til stress.

Følg pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsikring & Pension

Flere sundhedsinitiativer på nordjyske arbejdspladser6.4.2018 11:15pressemeddelelse

40 procent af de adspurgte på arbejdspladser i Region Nordjylland har iværksat sundhedsinitiativer. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv. Det er en fremgang på 12 procentpoint i forhold til 2017, hvor tallet var 28 procent. Med den landsdækkende konkurrence "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018" vil Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare netop sætte fokus på sundhedsinitiativer på landets arbejdspladser.

Flere sundhedsinitiativer på arbejdspladser i Syddanmark6.4.2018 11:12pressemeddelelse

45 procent af de adspurgte på arbejdspladser i Region Syddanmark har iværksat sundhedsinitiativer. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv. Det er en fremgang på 10 procentpoint i forhold til 2017, hvor tallet var 35 procent. Med den landsdækkende konkurrence "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018" vil Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare netop sætte fokus på sundhedsinitiativer på landets arbejdspladser.

Flere sundhedsinitiativer på sjællandske arbejdspladser6.4.2018 10:59pressemeddelelse

56 procent af de adspurgte på arbejdspladser i Region Sjælland har iværksat sundhedsinitiativer. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv. Det er en fremgang på 15 procentpoint i forhold til 2017, hvor tallet var 41 procent. Med den landsdækkende konkurrence "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018" vil Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare netop sætte fokus på sundhedsinitiativer på landets arbejdspladser.

Flere sundhedsinitiativer på midtjyske arbejdspladser6.4.2018 10:45pressemeddelelse

47 procent af de adspurgte på arbejdspladser i Region Midtjylland har iværksat sundhedsinitiativer. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv. Det er en fremgang på 16 procentpoint i forhold til 2017, hvor tallet var 31 procent. Med den landsdækkende konkurrence "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018" vil Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare netop sætte fokus på sundhedsinitiativer på landets arbejdspladser.

Flere sundhedsinitiativer på hovedstadens arbejdspladser6.4.2018 10:34pressemeddelelse

50 procent af de adspurgte på arbejdspladser i Region Hovedstaden har iværksat sundhedsinitiativer. Det viser en ny undersøgelse fra Norstat for Dansk Erhverv. Det er en lille fremgang på 1 procentpoint i forhold til sidste år, hvor tallet var 49 procent, og over landsgennemsnittet på 48 procent. Med den landsdækkende konkurrence "Danmarks Sundeste Arbejdsplads – Initiativprisen 2018" vil Forsikring & Pension, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Erhverv og Falck Healthcare netop sætte fokus på sundhedsinitiativer på landets arbejdspladser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum