Columbus

Strategisk samarbejde sikrer kontinuerlig validering for Pharma virksomheder med Cloud strategi

Del

Strategisk samarbejde mellem IT konsulentvirksomhederne; Columbus og Epista Life Science sikrer vedvarende kvalitetskontrol, når ERP systemet flyttes i skyen. Således fremtidssikres og optimeres Pharma industriens digitale transformation.

Grundet Pharma industriens mange restriktioner, er branchen ikke kendt for at være ’first movers’, når det kommer til nye teknologier. Godkendelse af medicin er en tidskrævende proces og førsteprioritet er naturligvis vedvarende kvalitetssikring og ikke mindst patientsikkerhed, hvilket afstedkommer et behov for kontinuerlig dokumentation og vedvarende kontrol af IT redskaber og systemer.

Som de absolut førende indenfor digital transformation og drift af Pharma løsninger – både hvad angår erfaring, indsigt og volumen – tilbyder Columbus og Epista Life Science via Microsoft Dynamics 365FO nu brugbare, relevante, optimerede ydelser og valideringer på lige fod med dem, som andre industrier længe har nydt godt af.

Columbus har med sine mere end 30 års erfaring indenfor globale digitale forretningsløsninger, med fokus på et reguleret marked, skabt et stabilt og omfattende fundament af operationelle services via aktuelle, strukturerede ydelser, der sikrer at Pharma industrien kan benytte sig af Cloud-baserede løsninger og dermed forblive validerede.

Gennem vedvarende vækst det seneste årti har Epista Life Science dedikeret sig til løbende forbedring af lovregulativer. Epista Life Science har præsenteret banebrydende nye metoder til at hjælpe Pharma industrien med at udnytte den nyeste teknologi og dermed sikre at GxP regulativer, kvalitet og forretningsprocesser problemfrit går hånd i hånd og understøtter kontinuerlig og ukompliceret fremgang.

Resultatet af treenigheden mellem produkt (Microsoft Dynamics 365FO), ydelser og services (Columbus) samt kvalitetssikring og validering (Epista Life Science), er et substantielt kompetenceløft for de Pharma virksomheder, der ønsker en Cloud strategi og dermed at realisere, validere, optimere og fremtidssikre forretningen. En Cloud løsning sikrer kontinuerlig automatiseret adgang til nyeste teknologi, data- og driftssikkerhed og dermed økonomiske besparelser.

De seneste år har vi med stor succes specialiseret os i at imødekomme de stigende høje krav til løbende opdateringer, som særligt Cloud miljøerne har stillet til effektivisering af processer og procedurer. I samarbejde med Epista Life Science kan Columbus, udover verdensklasse Change Control, Release Management Processer og Automatiseret Test Programmer, tilbyde GxP valideringsydelser, der sikrer velfunderede beslutninger omkring de enkelte fremtidige opdateringer af Microsoft Dynamics D365FO. Derfor har vi høje forventninger til, og glæder os meget over, samarbejdet med Epista Life Science” fortæller Lasse Bruhn, Vice President, Customer Operations, Columbus A/S.

Klavs Esbjerg, CEO og grundlægger af Epista Life Science supplerer: ”Når Pharma virksomheder overvejer et nyt ERP-system, fokuserer de naturligvis på det store og komplekse implementeringsprojekt, de står foran. Med Epista Life Science’s omfattende erfaring, er det ofte her, vi ser virksomheder begå fejl. Alt for ofte undervurderer eller overser de den næste fase i systemets livscyklus - nemlig løbende drift og vedligeholdelse. Vi er begejstrede for vores samarbejde med Columbus inden for dette område, fordi vi mener, at vi i fælleskab kan ændre Pharma industriens udfordringer til potentiale og profitable forretningsmuligheder og endelig drage fordel af alle de muligheder Cloud ERP systemer tilbyder”.

Med de nye fleksible muligheder for en Pharma løsning, der kan skaleres i takt med udviklingen af produkter gennem godkendelses faserne og virksomhedens vækst og opbygning, har Pharma industrien sammen med de to samarbejdspartnere lyse udsigter.

Nøgleord

Kontakter

Columbus A/S:
Vice President, Customer Operations
Lasse Bruhn
LBR@columbusglobal.com
+45 29690532

Epista Life Science A/S
CEO
Klavs Esbjerg
ke@epista.com
+45 40272313

Information om Columbus

Columbus
Columbus
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

https://www.columbusglobal.com/en/

Columbus er en global it-service og konsulentvirksomhed med mere end 1.800 medarbejdere der servicerer 5.000+ kunder i hele verden. Columbus hjælper ambitiøse virksomheder med at transformere, maksimere og fremtidssikre deres forretning digitalt. Columbus’ innovative løsnings- og serviceportefølje 9 Doors to Digital Leadership® leverer end-to-end digitale løsninger, der adresserer hele værdikæden hos virksomheder indenfor brancherne detail, distribution, fødevarer og produktion og hjælper virksomheder med at drive en bæredygtig og profitabel forretning. Columbus blev etableret i 1989 med hovedkvarter i Danmark og kontorer og partnere over hele verden, og kan derfor levere løsninger og services lokalt  på globalt plan.

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Columbus Årsrapport 2020: Tilfredsstillende resultat i et udfordrende år16.3.2021 09:40:30 CET | Pressemeddelelse

Columbus har netop offentliggjort årsrapporten for 2020 – som var et år, hvor selskabet demonstrerede en evne til at agere i de ændrede markedsvilkår. Omsætningen faldt med 6%, men med en hurtig tilpasning af omkostningsbasen blev det muligt at løfte den normaliserede EBITDA margin til 7,3%. 2020 var også året, hvor vi lancerede vores ny vækststrategi, Focus23. Den nye strategi fokuserer på digital rådgivning af større kunder på nøglemarkeder, og som konsekvens heraf blev det besluttet at frasælge software-selskabet To-Increase og Private Cloud-forretningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum