Dansk Fjernvarme

Stort velkommen, Lars Aagaard

Del
Dansk Fjernvarme ønsker Lars Aagaard tillykke med en af de mest centrale og vigtige ministerposter i den nye regering.

- Jeg har kendt Lars Aagaard siden jeg som Energiordfører i Folketinget mødte Lars Aagaard som en dygtig lobbyist. Siden har vi hver især har haft forskellige hverv indenfor energisektoren. Lars i elsektoren og jeg i fjernvarmesektoren. Her har vi I de mange år både samarbejdet, krydset klinger og med hver vores udgangspunkt arbejdet for et grønnere Danmark, siger Kim Mortensen, direktør i Dansk Fjernvarme, der fortsætter:

- En ting er sikkert og det er man ikke kan tage engagementet fra Lars Aagaard. Det engagement ser jeg nu frem til, at den nye minister bringer ind i regeringen, så vi i fællesskab kan arbejde for et grønnere og rigere Danmark. Et Danmark, hvor vi med udgangspunkt i et stærkt energisystem, udvikler fremtidens energikilder med Power-to-X, CCUS, mere sol, vind, geotermi og en række andre grønne teknologier.

Dansk Fjernvarme understreger, at netop ministeriet for klima, energi og forsyning bliver et af de mest vigtige og travle ministerier de kommende år. Det skyldes bl.a. vores fælles klimamål og ikke mindst, på den helt korte bane, udfasningen af naturgas.

- Vi har en akut udfordring med at få udfaset den sorte og dyre naturgas. Derfor ligger der allerede en bunden opgave for den kommende minister og hele den nye regering i at sikre, at energisektoren kan imødekomme kravet om, at vi skal have udfaset den sorte, dyre naturgas i en fart. Der har regeringen både en opgave i at sikre de nødvendige rammevilkår og ikke mindst den nødvendige arbejdskraft, siger Kim Mortensen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme
Dansk Fjernvarme
Merkurvej 7
6000 Kolding

76 30 80 00http://danskfjernvarme.dk

Dansk Fjernvarme er en af Danmarks største brancheorganisationer og er interesseorganisation for landets 354 fjernvarmeselskaber, der forsyner omkring 69 procent af alle danske boliger med grøn og effektiv varme. Hovedkontoret ligger i Fjernvarmens Hus i Kolding med en afdeling beliggende centralt i København. I dag kommer 72 procent af fjernvarmen fra vedvarende energi, og sektoren har som mål at blive CO2-klimaneutral i 2030.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Fjernvarme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Fjernvarme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum