Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Stort rejseshow med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

Del

Den 2. november inviterer de to eventyrere indenfor på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved til et helt nyt rejseshow for hele familien.

Mange danskere kender rejseprogrammet Nul Stjerner, hvor de to globetrottere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff drager ud i verden. Sammen besøger de steder som de færreste har besøgt, og som ikke rimer på hverken pool, hvide strande og lækker mad på et torv i en italiensk landsby.

Når de to rejser verden rundt, leder de efter alt det skæve og anderledes under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser”. Det har bragt dem til mere end 50 lande, i jagten på de autentiske og mere ukendte sider af de lande de har besøgt.

Nu prøver Elhøj og Kirckhoff at give et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Og derfor inviterer de indenfor til ”Det store rejseshow” - Et underholdningsshow for hele familien, som kan opleves i Næstved den 2. november.

Der diskes op med røverhistorier og publikum får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. Og de modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt. 

Køb billet til en aften, der tager jer langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og nyd turen igennem hele følelsesregistret i Jan Elhøj og Morten Kirckhoffs selskab.

Rejser bliver aldrig det samme efter dette show, der kan opleves på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 2. november, og i øvrigt ikke anbefales til børn under fire år.

Billetter er til salg via gkkultur.dk og fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

CV:
Jan Elhøj 
Har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i radio. Blandt andet fra Radio 24/Syv hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul, og på tv med Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt

Morten Kirckhoff
Er fotograf og har rejst i mere end 100 lande, og er medlem nummer 459 i Eventyrernes Klub.
Han har en fortid som partner og kreativ direktør i et reklamebureau hvor han blandt andet har lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten og Jan udgivet seks Bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden.

De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes ’Alt Forladt’ og ’Nul Stjerner’ på DR2.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Gratis sommerkoncerter under åben himmel i Næstved29.6.2022 12:01:12 CEST | Pressemeddelelse

Der står varme, sommer og lækre, gratis koncerter på menuen, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter endnu en gang inviterer indenfor til Sommer på Grønnegade. Koncerterne spænder vidt over genrer, men fælles for dem er, at de alle sammen foregår under åben himmel på Lave Ridebane. De bookede navne er: Zar Paulo, Pauline, Godtfolket, The Courettes, Kansas City Stompers, Havblik, Aksglæde, Starlingville, Zididada og en operahyldest: Viva Puccini!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum