Haderslev Kommune

Stort potentiale for dansk industri i flyvedligeholdelse på Flyvestation Skrydstrup

Del

En ny markedsanalyse viser, at der er stort potentiale for at skabe højteknologiske arbejdspladser i forbindelse med det koncept for flyvedligeholdelse, som Haderslev Kommune i samarbejde med forsvaret arbejder på at etablere i tilknytning til Flyvestation Skrydstrup.

Konsulent Lars Munk har nu for Haderslev Kommune udarbejdet en markedsanalyse og forretningsplan for ACE Denmark, som konceptet for flyvedligeholdelse kaldes.

Markedsanalysen dokumenterer, at der er et stort potentiale for dansk industri i forhold til at skaffe opgaver og arbejdspladser til Danmark i forbindelse med stationeringen af både de gamle og nye kampfly på Flyvestation Skrydstrup.

-Forretningsplanen dokumenterer også en betydelig interesse hos dansk industri for projektet, men også et behov for at dette har den fornødne politiske opbakning, siger borgmester H.P. Geil.

-Vi har præsenteret projektet for nøglepolitikkere på Christiansborg i september måned med det formål at ACE Denmark gjort til en del af det kommende forsvarsforlig. Men nu hvor forhandlingerne er inde i den afgørende fase, tror vi, at det er vigtigt, at politikkerne får de seneste oplysninger om markedsanalysen og forretningsplanens positive perspektiver, siger H.P. Geil.

Jeg har derfor i dag sendt et brev til Folketingets forsvarsudvalg og Udvalget for Landdistrikter og Øer, hvor de seneste fakta om projektet medfølger og med opfordringen til at indarbejde ACE Denmark i det kommende forsvarsforlig, siger H.P. Geil.

Jeg er overbevist om, at dette projekt på mange områder kan blive en fordel for Haderslev Kommune og hele regionen i forhold til skabelse af nye højteknologiske arbejdspladser og udvikling.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum