Region Sjælland

Stort KarriereForum på Sjællands Universitetshospital

Del

Er du nysgerrig på dine jobmuligheder? Eller er du for eksempel skole eller gymnasieelev og vil være klogere på dine uddannelsesmuligheder? Så kom til KarriereForum tirsdag den 16. november og onsdag den 17. november på Sjællands Universitetshospital (SUH).

Alle er velkomne, når Danmarks femte og nyeste universitetshospital inviterer indenfor til spændende oplæg, rundvisning, kig på fremtidens sengestue og snakke med vores medarbejdere på standene, hvor de vil præsentere de mange forskellige specialer. Det vil også for sygeplejersker og jordemødre være muligt at få en indledende jobsamtale på dagen.

- KarriereForum er en rigtig god mulighed for at få et kig ind i hospitalet og høre mere om dagligdagen her på hospitalet. Du får mulighed for at møde mange afdelinger og høre om de muligheder, der er for at udvikle sig fagligt. Der vil også være spændende oplæg for både nyuddannede og erfarne, siger Susanne Friis, sygeplejefaglig vicedirektør på SUH, der selv glæder sig til at være med på dagen.

Tillidsrepræsentant for jordemødrene Didde Rønhave Laursen håber, at rigtig mange vil kigge forbi:

- Vores hospital er i rivende udvikling i disse år, så er man nysgerrig, og vil man være med til at præge udviklingen, så kan det være en god start at kigge forbi til KarriereForum. Også Gynækologisk- og Obstetrisk Afdeling med blandt andet Fødegangen, hvor jeg arbejder, vil være til stede. Her kan man få en snak med flere af vores jordemødre og høre, hvordan vi arbejder på at udvikle Fødegangen til det bedste fødested og arbejdssted. Vi er i forvejen kendt for at have et enormt godt kollegialt fællesskab, og det håber vi, du har lyst til at være en del af.

På KarriereForum vil afdelinger fra Sjællands Universitetshospital i både Roskilde og Køge være tilstede med medarbejdere og stande.

KarriereForum - hvor og hvornår?

Begge dage på Lykkebækvej 1, 4600 Køge. Der er også lidt at spise og drikke.

16. november kl. 16.30 - 19.00: Uddannelsesmesse for skole- og gymnasieelever. Bliv klogere på dine uddannelsesmuligheder. Mød sygeplejersker, fysioterapeuter, jordemødre, læger og andre faggrupper. Tag gerne dine forældre med.

17. november kl. 16.30 – 19.00: Jobmesse særligt for de snart færdiguddannede og erfarne sygeplejersker, jordemødre, bioanalytikere, radiografer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kliniske diætister og lægesekretærer – men alle er velkomne.

Se programmerne for dagene og læs mere om KarriereForum 2021 her: https://www.regionsjaelland.dk/Kampagner/SUH-job/Sider/default.aspx

OBS! Da vi forventer mere end 200 besøgende vil det være påkrævet at have et gyldigt Coronapas.

Kontakter

Presse- og kommunikationskonsulent Linda Bang Jessen, 25 16 38 15, lijes@regionsjaelland.dk
Kommunikationskonsulent Iben Suhm, 93 56 79 44, isu@regionsjaelland.dk

Billeder

Download
Download
Download
Download
Susanne Friis, sygeplejefaglig vicedirektør på Sjællands Universitetshospital
Susanne Friis, sygeplejefaglig vicedirektør på Sjællands Universitetshospital
Download

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum