Esbjerg Kommune

Storskærm viser støttekoncert på Torvet i Esbjerg

Del

Lørdag aften er alle velkomne på Torvet i Esbjerg, når støttekoncerten for ofrene i Ukraine vises på en storskærm. Arrangementet er en del af en landsdækkende begivenhed, som DR og TV2 sender direkte.

Under overskriften 'Sammen for Ukraine' er DR og TV 2 gået sammen med nødhjælpsorganisationerne om at afholde en støttekoncert for ofrene i Ukraine. Støttekoncerten finder sted på Rådhuspladsen lørdag den 12. marts på Rådhuspladsen, men koncerten bliver også et samlingspunkt for støtten til Ukraine her i Esbjerg.

På Torvet i Esbjerg vil en storskærm vise koncerten direkte, og i fællesskab er Esbjerg City og Esbjerg Kommune i fuld gang med at stable et arrangement på benene, som kan få mange til at dukke op og samles for at vise, at danskerne står sammen for Ukraine.

Mens man på storskærmen fra kl. 19.30 vil kunne opleve støttekoncerten med en perlerække af de største danske navne, er der lagt op til, at arrangementet i Esbjerg allerede varmer op fra kl. 18.00. Her er der mulighed for, at man kan vise sin støtte og selvfølgelig også give bidrag til indsamlingen.

”Bekymringen for Ukraine og dets folk har ramt os alle, og mange af os vil gerne vise, at vi står bag krigens ofre. I fællesskabet bliver vi stærkere, og kan vi netop bruge lørdagens arrangement til at vise vores støtte”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Det er allerede muligt at støtte nu på to forskellige måder. Man kan enten donere 150,- kroner ved at sende en SMS med ‘HJÆLP’ til 1234, eller man kan donere et valgfrit beløb via MobilePay til 40 50 42.

Kontakter

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, mail jesra@esbjerg.dk eller telefon 27 24 18 00.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum