Akutbolig.dk

Store prisforskelle i Region Sjælland - så meget betaler du pr. kvadratmeter

Del

Region Sjælland er i gennemsnit landets anden dyreste at bo til leje i. På tværs af regionens kommuner er der dog kæmpe forskelle på kvadratmeterprisen. Ved en flytning inden for regionen er der derfor mulighed for at halvere sin husleje.

Akutbolig.dk har i en ny rapport sammenlignet kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner og rangeret landets dyreste og billigste kommuner.

Se rapporten og din kommunes placering her

I Greve og Stevns Kommune betaler du mest i husleje

Jo tættere kommunerne er på Region Hovedstaden, som er landets dyreste region, desto dyrere er prisen på en lejebolig. Prisen er højest i de sjællandske kommuner Greve og Stevns, hvor du i gennemsnit betaler 118 kr. pr. kvadratmeter pr. måned for en lejebolig. Kvadratmeterprisen i kommunerne er således 30 % dyrere end gennemsnittet for hele regionen.

35 % billigere at bosætte sig i Lolland Kommune  

Bosætter du dig derimod i den sydlige del af Region Sjælland, er der mange penge at spare. I Lolland Kommune er gennemsnitsprisen halveret i forhold til Greve og Stevns Kommune, og prisen du betaler for en lejebolig er nede på 59 kr. pr. kvadratmeter pr. måned. Kommunen er ikke kun billig sammenlignet med regionens dyreste kommuner, men er i gennemsnit 35 % billigere end resten af regionen. Lolland Kommune placerer sig desuden som landets 5. billigste kommune.

Klik på din kommune for at se den gennemsnitlige kvadratmeterpris, din kommunes placering på listen over dyreste kommuner, og hvor meget du kan spare ved at rive teltpælene op, og flytte til en anden kommune i regionen.


Om undersøgelsen

Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterprisen på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 38.327 lejeboliger i kommunerne, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2018. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for landets kommuner er desuden sammenlignet med data for regionerne og hele Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Daniel Juhl
Adm. direktør, Akutbolig.dk
daniel@kodyl.com / + 45 22 68 22 48

Billeder

Links

Information om Akutbolig.dk

Akutbolig.dk
Akutbolig.dk
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://www.akutbolig.dk/

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 og er i dag en af landets største boligportaler for ledige lejeboliger. Akutbolig.dk er det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. På Akutbolig.dk annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere. 

Følg pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum