Det Kongelige Teater

Store oplevelser i alle priskategorier på Det Kgl. Teater

Del

Fortællingerne om, at det indebærer en større økonomisk udskrivning at komme i Det Kgl. Teater og at det kun er de store klassikere, der luftes på scenerne, er nogle af de mest hyppige vandrehistorier, når talen falder på hele Danmarks teater - Det Kgl. Teater. Men man behøver ikke nødvendigvis at grave dybt i pengepungen for at komme i Det Kgl. Teater. Og store klassikere kommer ganske rigtigt under kærlig behandling, men moderne dans, sang, musik og ny dramatik er lige så regelmæssige gæster på scenerne.

Derfor har vi sammensat en række anbefalinger til oplevelser i sæsonen 2017/18, der tilgodeser, at ikke alle har de samme behov og ønsker til de kunstneriske udfoldelser.

Kommunikationschef Magnus Restofte forklarer: ”Vi hører ofte, at det er dyrt at tage i Det Kongelige Teater. Det kan det godt være - men det behøver det ikke at være. Med vores sæsonkort, der åbner op for 6 super gode forestillinger til kun lidt over 100 kr. stykket, så er vi et teater de fleste har råd til at besøge. Med ungdomsrabatten på 40 % for unge under 25 år kan du faktisk se 6 forestillinger for under 400 kr. i alt”.

Anbefalingerne har fået overskrifterne Det vilde, Det økonomiske og Det eksklusive. Det vilde anbefaler seks vilde og voldsomme eller sjove og skæve forestillinger i sæson 17/18.  Heriblandt Thomas Adès moderne operamesterværk The Exterminating Angel og den spritnye ballet Silk and Knife 2, der er en hyldest til stjernekoreografen Jiří Kylián. Det økonomiske indeholder anbefalinger til seks forestillinger i ballet, opera og skuespil, der kun koster 639 kr. til sammen. Hvis man foretrækker premierer og de helt store forestillinger er det anbefalingerne i Det eksklusive, der skal ned i indkøbskurven.

Når man køber billet til seks forestillinger, får man automatisk tilsendt et sæsonkort, der giver 10% rabat på alle forestillinger i sæsonen, fire gratis drikkevarer i løbet af en sæson og meget andet. Sæsonkortet er helt uforpligtende og fornys ikke automatisk.

Konceptet med anbefalinger kommer kort efter Det Kgl. Teater lancerede en kampagne, KGL18, der giver en gratis voucher på 500 kr. til forestillinger på teatret, for alle der er eller fylder 18 år i 2018. Læs mere om anbefalingerne via dette link: https://kglteater.dk/brug-teatret/i-teatret/forslag-til-sasonkort/ og om KGL18 her: https://kglteater.dk/kgl18

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum