Haderslev Kommune

Store Cykeldag i Haderslev Kommune

Del

12. juni er Store Cykeldag i hele landet. Også i Haderslev Kommune, som i samarbejde med Cyklistforbundet inviterer alle borgere med på en hyggelig cykeltur. Turen starter i Haderslev og strækker sig over omtrent 25 kilometer.

Store Cykeldag blev søsat i 2005 i anledning af Cyklistforbundets 100 års jubilæum. Ideen var at skabe en årligt tilbagevendende dag, hvor alle danskere i hele landet cykler en tur.

Formålet med Store Cykeldag er at få flere danskere til at cykle. At skabe en dag i kalenderåret, hvor alle med interesse i cyklismen har anledning og mulighed for at motivere flere danskere til at opleve glæden ved at cykle en tur. Hensigten er at være med til at stoppe nedgangen i cyklingen uden for byerne og støtte den positive udvikling i cyklingen i de større byer.

Turen starter på Gravene i Haderslev kl. 10.30 og strækker sig over omtrent 25 kilometer. Tilmelding til turen er ikke nødvendig - man møder bare op med sin cykel.

I Haderslev går ruten fra Gravene gennem tunneldalen til Tørning Mølle. Her er der frokostpause med tid til snak og leg, mens Kræftens Bekæmpelse vil være vært ved for en lille tombola. Der er præmier til alle.

Turen går videre gennem spændende dele af Pamhule Skov til Nørskovgård, hvor der er frugt-, vand- og legepause. Herefter cykles tilbage mod Haderslev ad Erlevvej. Vi slutter ca. kl. 13.00.

Turleder er Henning Lausten, formand for Cyklistforbundet i Haderslev.Kontaktinformation:

Dorte Evald, koordinator, tlf. 74 34 03 06

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum