NEXT Uddannelse København

Stor uddannelsesinstitution går på YouTube til info- og orienteringsaften

Del

Høje coronasmittetal får nu NEXT Uddannelse København til at flytte alle info- og orienteringsaftener over på YouTube

NEXT har bl.a. seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn.
NEXT har bl.a. seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn.

Den 1. marts er der ansøgningsfrist for at søge ind på en ungdomsuddannelse. Det får normalt grundskoleelever og forældre til at strømme ind på landets gymnasier og erhvervsuddannelser til info- og orienteringsaftener i januar. Men høje coronasmittetal tvinger mange uddannelsesinstitutioner over hele landet til at tænke i alternativer.

NEXT Uddannelse København har løsningen klar i form af online info- og orienteringsaftener på YouTube, som i år særligt henvender sig til unge mellem 15-18 år.

God erfaring med online info- og orienteringsaften

Normalt tager NEXT imod over 5000 gæster på sine gymnasier og erhvervsuddannelser. Men ligesom sidste år, hvor corona lukkede store fysiske arrangementer ned, har uddannelsesinstitutionen nu iværksat live videoproduktioner fra skolerne, så unge uddannelsessøgende fortsat kan opleve de mange uddannelsestilbud. Sidste års online info- og orienteringsaftener var da også en succes, hvor godt 10.000 fulgte med bag skærmene.

“Vi ved, hvor vigtigt det er for de uddannelsessøgende at få vejledning og opleve vores forskellige uddannelser. Derfor går vi igen i år live på YouTube fra vores respektive uddannelser en række aftener i januar. Her vil de unge og deres forældre få et indtryk af gymnasierne og erhvervsuddannelserne via interviews med bl.a. elever og undervisere, ligesom de vil kunne tilgå såkaldte live breakout-rooms og chatte med eller ringe ind til vores vejledere,” forklarer Ole Heinager, direktør for NEXT Uddannelse København.

Det har ifølge Ole Heinager igen i år været nødvendigt at lave arrangementerne online for at agere ansvarligt, undgå at bidrage til smittespredningen og samtidig komme i dialog med de unge om uddannelsesvalget.

“Vi undersøger også muligheden for at iværksætte besøgsdage i mindre hold for de unge i løbet af januar og februar. Er man interesseret i det, kan man kontakte den lokale studievejleder på de respektive NEXT-uddannelser for at høre mere om kommende besøgsdage,” siger Ole Heinager.

Fokus på de unge

I år har NEXT særligt fokus på de helt unge uddannelsessøgende mellem 15-18 år fra grundskoleniveau. Udover online orienteringsaftener på NEXTs seks gymnasier med forskellige profiler og studieretninger, tilbyder NEXT også en online infoaften dedikeret til unge, der drømmer om at starte på grundforløb 1 på en erhvervsuddannelse. Her vil der være fokus på skolens over 30 erhvervsuddannelser, eux og 10. klasse.

NEXT afholder i alt 7 online info- og orienteringsaftener i januar fordelt på en erhvervsskole og seks gymnasier: NEXT Campus Nørrebro, Baltorp Business Gymnasium, Københavns Mediegymnasium, Sukkertoppen Gymnasium, Sydkysten Gymnasium, Vestskoven Gymnasium og Vibenshus Gymnasium.

Interesserede kan få mere information og tilmelde sig på nextkbh.dk, så får man tilsendt program, reminder og link til info- og orienteringsaften.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

NEXT har bl.a. seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn.
NEXT har bl.a. seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn.
Download
Direktør Ole Heinager
Direktør Ole Heinager
Download
NEXT udbyder over 30 erhvervsuddannelser. Blandt andet tømrer og snedker.
NEXT udbyder over 30 erhvervsuddannelser. Blandt andet tømrer og snedker.
Download

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum