Stor stigning I antallet af job-annoncer

Del

Fra den 4 til den 14 maj er antallet af job-annoncer I Danmark steget med mere end 20 procent – fra 15.821 job-annoncer til 19.052 job-annoncer.

Det viser en opgørelse fra Jobsearch.dk, som er Danmarks største søgemaskine for job.

Udviklingen I antallet af job-annoncer I Danmark kan ses direkte her: https://www.jobsearch.dk/jobstatistik

”Der er tale om en ret vild vækst I antallet af job-annoncer. Der er formentlig tale om en ketchup-effekt, hvor virksomhederne udbyder alle de stillinger, de ellers har holdt tilbage pga. corona-krisen. Det er en meget positiv udvikling med tanke på alle de ledige og kommende ledige, der skal ud og søge job”, siger Thomas Barfod, direktør fra jobsearch.dk.

I forbindelse med corona-krisen har der været set et kæmpe-fald på cirka 43 procent I antallet af job-annoncer, fra 27.570 job-annoncer den 15. februar til 15.821 jobannoncer den 4. maj.

Jobsearch.dk samler alle stillinger I Danmark igennem crawling af jobsektionerne på virksomhedernes hjemmesider. Jobsearch.dk opdaterer sit indhold automatisk 6 gange hver dag ud fra virksomhedernes jobsektioner og giver derfor et helt opdateret billede af tilnærmelsesvist alle udbudt job-annoncer I Danmark.

Kontakter

Yderligere info:
Thomas Barfod
tsb@jobsearch.dk
29614045

Information om Jobsearch.dk ApS

Jobsearch.dk ApS
Mynstersvej 3, 3tv
1827 Frederiksberg

29614045http://www.jobsearch.dk

Jobsearch.dk er en kombineret job-søgemaskine og jobsøger-søgemaskine, dvs. at vi forsøger at give et overblik over hhv. hvilke ledige jobs der er på markedet lige nu og hvilke jobsøgere der er på markedet lige nu.

Følg pressemeddelelser fra Jobsearch.dk ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Jobsearch.dk ApS