Smag&Smil

Stor, odenseansk kokkeprofil bliver ny souschef for eventudviklingen i Smag&Smil

Del

Det har tidligere været Hell’s Kitchen samt restauranterne Værdsat og Vestergade, der har haft fornøjelsen af Malte Bjerrings dygtige evner inden for gastronomi. Fra november kommer hans kreative tilgang til ny, nordisk og bæredygtig madlavning Smag&Smils eventkunder til gode.

 Malte Bjerring som ny souschef hos Smag&Smil

Malte Bjerring. Det er et navn, der efterhånden er yderst velkendt i det odenseanske kokke-miljø. Som tidligere partner og køkkenchef for Værdsat og Vestergade har Malte nemlig været med til at sætte kursen for disse to velrenommerede restauranter i Odense.

I 2018 var han stadig kokkeelev, men alligevel vandt han Schiøtzprisen, der er Odense Madfestivals kokkepris. Det er dog især i 2020, at han for alvor blev et kendt ansigt efter sin medvirken i TV 3-programmet Hell’s Kitchen, hvor han opnåede en fjerdeplads.

Til november tilføjer han en ny titel til CV’et, når han indtræder som souschef hos den fynske company- og eventcateringvirksomhed, Smag&Smil, og får til opgave at revolutionere eventafdelingen. Malte kommer til at drive og udvikle de eksterne events i forhold til udvikling af menuer, etablering af nye samarbejder og koncepter samt sikring af logistik og flow.

En kreativ og nytænkende tilgang
Hos Smag&Smil er der stor glæde over, at Malte kommer med på holdet. Det er både hans talent for at skabe lækker, nordisk inspireret mad såvel som hans syn på kokkeverdenen, der bliver budt hjerteligt velkommen.

- Vi er helt oppe og køre over, at vi får så dygtig en souschef til at drive vores eventafdeling. Malte har skabt sig et navn, og det er med god grund. Han bliver et frisk pust, der bidrager med en kæmpe viden om, hvad der rør sig, siger Morten Kristensen, gastronomisk chef og koordinerende projektleder hos Smag&Smil.

Det er samtidig forhåbningen, at andre kokke nu får øjnene op for Smag&Smil.

- Malte er jo den flinkeste person, du kan møde, og han har allerede sat sit aftryk i forhold til at omdanne kokkebranchens til tider hårde tone. Det er vigtigt, at man behandler hinanden ordentligt med masser af opbakning, så vi håber da også, at han kan hjælpe med at fremhæve netop de værdier og tiltrække endnu flere, dygtige medarbejdere, fortsætter Morten Kristensen.

Det helt rette match
Malte selv er glad for den entusiasme, som Morten Kristensen og resten af Smag&Smil udviser. Han ser frem til at gå i gang.

- Det bliver vildt fedt, så jeg glæder mig. Jeg har indtil videre arbejdet i restauranter, men nu bliver det jo i virkelig stor skala og events med hundredvis og nogle gange tusindvis af gæster, fortæller Malte Bjerring, kommende souschef hos Smag&Smil.

Malte er slet ikke tvivl om, at han havner det helt rigtige sted.

- Heldigvis har jeg masser af idéer, der skal afprøves. Jeg tror, det bliver virkelig godt, for Smag&Smil går op i håndværk og bæredygtighed, så det er lige noget for mig. Vi er et godt match.

Malte Bjerring tiltræder stillingen som souschef hos Smag&Smil midt i november 2022.

Kontakter

Morten Kristensen
Gastronomisk chef og koordinerende projektleder hos Smag&Smil
Mail: mk@smagogsmil.dk
Telefon: 21 38 56 44

Information om Smag&Smil

Smag&Smil
Smag&Smil
Rolundvej 1
5260 Odense S

+45 65 96 33 77https://www.smagogsmil.dk/

Smag&Smil

Smag&Smil har siden 1974 leveret kulinariske løsninger til organisationer, myndigheder og store dele af det danske erhvervsliv landet over.

Smag&Smil stræber efter godt håndværk, en høj standard og udvikling, som følger tidens tendenser. Det tager form som gourmetoplevelser i stor skala, der går hånd i hånd med nøglehulsmærkning og en aktiv holdning til madspild.

Smag&Smil leverer løsninger inden for flere forretningsområder med et primært fokus på event-catering og kantineløsninger.

Følg pressemeddelelser fra Smag&Smil

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.