Egedal Kommune

Stor konkurrence om Kildedal Nord skydes i gang

Del

Egedal Byråd har onsdag godkendt udkastet til konkurrenceprogrammet for den kommende idékonkurrence om Kildedal Nord. Nu lægges sidste hånd på det samlede konkurrencemateriale og 4. november udskrives den åbne idékonkurrence officielt. Fagfolk, borgere og øvrige interesserede kan deltage og komme med deres bud på, hvordan området kan udvikles.

Dronefoto af området i Kildedal Nord. Foto: Fotohuset Click
Dronefoto af området i Kildedal Nord. Foto: Fotohuset Click

Kildedal Nord skal være et unikt område, der med udgangspunkt i stedets markante natur og kuperede terræn tilbyder attraktive varierede boformer og boligtyper for alle aldre med høje standarder inden for arkitektur, kvalitet og bæredygtighed. Området skal også tilbyde oplevelser og fritidsaktiviteter, der bidrager til områdets særlige identitet og regionale tiltrækningskraft.

Til byrådsmødet onsdag den 27. oktober blev det besluttet, at der i konkurrenceprogrammet for idékonkurrencen skal indgå, at Kildedal Nord skal udvikles som en klimaneutral bydel.

Åben Idékonkurrence

Det er en åben konkurrence, hvor alle kan deltage. Konkurrencen er opdelt i to spor; et fagspor og et borgerspor. Fagfolk skal udforme en helhedsplan for Kildedal Nord, mens interessenter og borgere kan komme med innovative idéer – store som små – til udviklingen af området. Både fagsporet og borgersporet bedømmes af den samme dommerkomité, og der er præmier til de bedste forslag.

Vigtige datoer for idékonkurrencen

Konkurrencen udskrives 4. november 2021 kl. 12:00. Det betyder, at du fra 4. november har chancen for at komme med idéer til, hvordan området i Kildedal Nord skal udvikles.

Der afholdes kick-off møde den 23. november 2021 kl. 16.00-18.00 på Egedal Rådhus.
Frist for indlevering af idéer til konkurrencen: 13. januar 2022 kl. 16:00.

Find fra 4. november konkurrenceprogrammet med bilag og læs mere om konkurrencen samt om vision og mål for området på: www.egedalkommune.dk/kildedalNord

Kontakter

Billeder

Dronefoto af området i Kildedal Nord. Foto: Fotohuset Click
Dronefoto af området i Kildedal Nord. Foto: Fotohuset Click
Download

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum