Haderslev Kommune

Stor interesse for talentklasserne i Haderslev

Del

Talentklasserne i Haderslev Kommune har modtaget historisk mange ansøgninger om optagelse. Talentklasserne er et hit på både sang, musik og sport.

Helt præcist er der modtaget 64 Ansøgninger. Fordelt på de seks linier med hovedvægten på fodboldspillere er det er tydeligt, at talentklasserne er populære. Talentklasserne er et hit på både sang, musik og sport, så der er ingen tvivl om, at klubberen, musikskolen og sangakademiet får lidt af en opgave med at sikre masser af øve, spille- og træningstid.

"Talentklassern er for alle med et talent, og så længe det er indenfor sport, sang eller musik har vi mulighederne for at hjælpe talenterne på vej", siger talentklassekoordinator Luise Lomholt Nielsen og fortsætter:

"Vores optagelsesprocedure har vi nu ti års erfaring med, og det er vi glade, når vi nu engang står med så mange ansøgere".

Talentklassekoordinatoren kan samtidigt glæde sig over at mange af eleverne fra talentklassernes afgangsklasser forventer at dukke op for at høre mere om Haderslev Idrætsakademi, når de holder informationsmøde den 7. januar klokken 13.00 i Haderslev Idrætscenter.

Kontakter

Haderslev Elite, Morten Nørby Poulsen, tlf.:74 34 17 45

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum