Haderslev Kommune

Stor interesse for talentklasserne i Haderslev

Del

Talentklasserne i Haderslev Kommune har modtaget historisk mange ansøgninger om optagelse. Talentklasserne er et hit på både sang, musik og sport.

Helt præcist er der modtaget 64 Ansøgninger. Fordelt på de seks linier med hovedvægten på fodboldspillere er det er tydeligt, at talentklasserne er populære. Talentklasserne er et hit på både sang, musik og sport, så der er ingen tvivl om, at klubberen, musikskolen og sangakademiet får lidt af en opgave med at sikre masser af øve, spille- og træningstid.

"Talentklassern er for alle med et talent, og så længe det er indenfor sport, sang eller musik har vi mulighederne for at hjælpe talenterne på vej", siger talentklassekoordinator Luise Lomholt Nielsen og fortsætter:

"Vores optagelsesprocedure har vi nu ti års erfaring med, og det er vi glade, når vi nu engang står med så mange ansøgere".

Talentklassekoordinatoren kan samtidigt glæde sig over at mange af eleverne fra talentklassernes afgangsklasser forventer at dukke op for at høre mere om Haderslev Idrætsakademi, når de holder informationsmøde den 7. januar klokken 13.00 i Haderslev Idrætscenter.

Kontakter

Haderslev Elite, Morten Nørby Poulsen, tlf.:74 34 17 45

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum