Ombold

Stor fodboldfest i Odense for udsatte mennesker

Del
NGO’en OMBOLD har afviklet fodboldstævner for mennesker i udsatte positioner siden 2003, og onsdag den 22. marts fylder NGO’en Fodboldfabrikken i Odense til randen med dygtige fodboldspillere, når stævnesæsonen 2023 bliver skudt i gang.

Spillere fra alle dele af Danmark har meldt deres ankomst, når OMBOLD holder forårsstævne på Fodboldfabrikken i Odense.

Forårsstævnet markerer som altid starten på OMBOLDs stævnesæson, men i år er alligevel noget ganske særligt, for stævnet slår nemlig deltagerrekord med over 150 deltagere fordelt på 24 hold.

Der er derfor lagt op til et brag af en fodboldfest i Odense. Og selvom der både er pokaler og medaljer på spil, så er fællesskabet og den gode stemning meget vigtige ingredienser, når spillerne selv skal sætte ord på, hvorfor de deltager:

- Det vigtigste for mig er helt klart fællesskabet og det gode humør, der præger OMBOLDs stævner. Selvom man skal tidligt op, så er dét det hele værd, når man først er til stævnet. Alle passer godt på hinanden, og de gode hold sørger for, at de mindre gode hold også får en god oplevelse, fortæller Tan Khan Nguyen, der spiller for Krammeholdet

Fodbold, forandring og fællesskab

En fællesnævner for spillerne, der spiller med i forårsstævnet i Odense, er, at de ikke passer ind i den traditionelle foreningsidræt. De kæmper fx med hjemløshed, misbrug eller psykisk sårbarhed, men de har stadig lysten til at spille fodbold og være en del af et positivt og sundt fællesskab, hvor de kan spejle sig i deres modstandere og holdkammerater.

Og til OMBOLDs stævner er der plads til alle. Der er ingen, der bliver set ned på. Tværtimod bliver alle set som engagerede mennesker, der er en del af et landsdækkende fællesskab, hvor man bidrager med det, man kan og har lyst til.

Tid og sted

  • Spillested: Fodboldfabrikken, Odense
  • Adresse: Østersøgade 8, 5000 Odense
  • Dato: 22. marts
  • Tidspunkt: Klokken 11.00 til 16.00

Billeder

Information om Ombold

Ombold
Ombold
Holmbladsgade 120, 3.
2300 København S

+45 61 28 11 49http://ombold.dk/

NGO’en OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 15.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger, via vores åbne lokale træninger, stævner og AsfaltLigaen.

Følg pressemeddelelser fra Ombold

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ombold

Jonas Keiding Lindholm fortsætter som formand for OMBOLD​18.4.2023 09:35:09 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Keiding Lindholm, formand for OMBOLD, blev genvalgt for yderligere to år på organisationens generalforsamling den 17. april 2023. Bestyrelsesmedlemmerne Camilla Andersen, Mikael Overgaard og Helle Østergaard var også på valg, og blev ligesom formanden også genvalgt. På generalforsamlingen godkendte bestyrelsen samtidig OMBOLDs årsregnskab og årsrapport, som viser en betydelig vækst i omsætningen på 15 procent og en vigtig fremgang i antallet af kommuner og spillere, som deltager i OMBOLDs omfattende idrætssociale arbejde. 2022 var også et vigtigt år, hvor der blev etableret et OMBOLD-landshold for kvinder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum