Stor ejendom i indre København sættes til salg af statens ejendomsselskab

Del

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag en markant ejendom til salg med en yderst attraktiv placering tæt på Strøget i København. Ejendommen dækker over hele tre delvist forbundne bygninger.

Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft
Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft

Dagens nye ejendom finder man i Københavns gamle studenterkvarter tæt på Københavns Universitet. Blandt de smalle, hyggelige gågader mellem Strøget og Nørreport Station ligger her Fiolstræde 10, Store Kannikestræde 18 samt baghuset Store Kannikestræde 18A, som er tre delvist forbundne bygninger med to hyggelige, forbundne baggårde. I umiddelbar nærhed af ejendommen finder man udover Københavns Universitet også Københavns Domkirke, Rundetårn samt Strøget og Købmagergade.

De tre bygninger er oprindeligt opført til beboelse, men har senest fungeret som kontor og administration for Københavns Universitet. I stueetagen i Fiolstræde 10 ligger en bogcafé og resten af de tre bygninger står i dag tomme. Fremtiden rummer derfor flere muligheder for denne markante udviklingsejendom. Det fortæller Per Kondrup, salgschef i Freja Ejendomme:

”Det er klart, at med en placering som denne midt i København, er der flere oplagte muligheder. Man kan sagtens fortsætte med at anvende bygningerne til kontorer, men muligheden for at konvertere dem til boliger er også nærliggende. Det er en rigtig flot udviklingsejendom med mange kvadratmeter og i nogle historiske rammer”.

Fiolstræde 10 og Store Kannikestræde 18 er begge opført i 1867, imens Store Kannikestræde 18A er fra 1850. Tilsammen rummer de tre bygninger et samlet areal på 2.764 m2 ekskl. tagetager.

Freja Ejendomme har overtaget ejendommen fra Bygningsstyrelsen og de tre bygninger har senest fungeret som kontorer og administration for Københavns Universitet.

Colliers varetager salget af denne ejendom på vegne af Freja Ejendomme. Læs mere om ejendommen på www.frejaejendomme.dk.

I sidste uge satte Freja Ejendomme ligeledes markante ejendomme til salg. Her var der tale om Hornbæk Hospital og en palæejendom i Amaliegade. Dem kan man læse mere om her.

 

Dagens nye ejendom:

Fiolstræde 10, 1171 Kbh. K. og Store Kannikestræde 18 og 18A, 1169 Kbh. K.

Kontakter

Freja Ejendomme: Thomas Endelt Andersen (50705334, tea@frejaejendomme.dk)

Billeder

Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft
Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft
Download
Baggård til Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft
Baggård til Fiolstræde 10 - billedkreditering Esoft
Download
Store Kannikestræde 18 - billedkreditering Esoft
Store Kannikestræde 18 - billedkreditering Esoft
Download
Luftfoto af alle 3 bygninger: Fiolstræde 10, Store Kannikestræde 18 og Store Kannikestræde 18A
Luftfoto af alle 3 bygninger: Fiolstræde 10, Store Kannikestræde 18 og Store Kannikestræde 18A
Download

Information om Freja Ejendomme

Freja Ejendomme
Freja Ejendomme
Gl. Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

http://www.frejaejendomme.dk

Fakta om Freja Ejendomme:

Freja Ejendomme udvikler og sælger statens og regionernes ejendomme. Vores portefølje består af meget forskellige ejendomme fordelt på land og by over hele Danmark - bl.a. fængsler, fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer. Vi belyser og udvikler ejendomme med fokus på at finde ny anvendelse til glæde for både fremtidige brugere og det omkringliggende lokalmiljø. Freja Ejendomme A/S er et aktieselskab ejet af den danske stat. Derfor betaler vi hvert år et udbytte tilbage til staten.

Følg pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freja Ejendomme

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum