Det Kongelige Teater

Stor efterspørgsel på Jeg løber - fire ekstra forestillinger sættes til salg

Del

Anmelderrost publikumsucces udsolgt allerede inden repremiere. Nye spilledatoer klar

Jeg løber gik for totalt udsolgte sale på Det Kongelige Teater i efteråret 2017 og blev en stor succes hos både anmeldere og publikum.

Nu vender succesen tilbage til Skuespilhuset, og da forestillingen allerede inden repremieren er udsolgt, sættes der fire ekstra forestillinger i salg: 4., 6., 8. og 10. februar.

Jeg løber er baseret på journalist Anders Legarth Schmidts blog i Politiken om tabet af sin seksårige datter til kræften. En rørende historie fra virkeligheden, som giver stof til eftertanke og sætter følelserne i brand.

Kort efter datterens død begynder Anders Legarth Schmidt at løbe. Han løber, og han kan ikke stoppe igen. For midt i sorgen, det tab og den uretfærdighed, der rammer ham, åbner løbet sig til en tilstand, hvor han føler sig let og fri og stærk. Hvor han kan trække vejret. Og hvor han måske kan komme tættere på sin afdøde datter.

Hovedrollen spilles af Anders Juul, der løber ti kilometer på scenen for hver forestilling. Der er ingen tvivl om, at Jeg løber er voldsomt teater, der rammer dybt i brystet og inspirerer.

Pressen skrev om Jeg løber:

★ ★ ★ ★ ★
"Jeg løber er på alle måder en stærk forestilling. Man bliver glad for at have set den, selv om man måske ikke umiddelbart bliver glad af at se den." - Berlingske


❤ ❤ ❤ ❤ ❤
"Det er ikke bare en imponerende fysisk og dejligt radikal præstation, det er også det mest rytmiske stykke dramatik, jeg har set." - Politiken

 Læs meget mere om forestillingen HER

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum