Norlys

Stofa tager WiFi oplevelsen til nye højder

Del

Dårlige WiFi-oplevelser er et af de største irritationsmomenter for kunderne, derfor vil Stofa med SuperWifi hjælpe kunderne til bedre oplevelser med den trådløse forbindelse i hjemmet.

WiFi - det skal bare virke. Men bor du i et stort hus eller lejlighed i tæt bebyggelse, der har tykke betonvægge eller flere etager, så kan det spænde ben for den gode WiFi-oplevelse. Derfor tilbyder vi nu Stofa SuperWifi, der hjælper kunderne med at få hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af din bolig.

- For de fleste kunder er internet lig med WiFi. Men selvom de har en stabil internetforbindelse med en hastighed, der passer til deres behov, kan det ikke forventes, at WiFi-forbindelsen leverer den samme stabilitet og hastighed, som den kablede forbindelse. I Stofa vil vi gerne tage ansvar for kundernes WiFi-oplevelse ved at imødekomme deres behov. Det er hele tanken bag vores nye SuperWifi. At tilbyde en nem og enkelt løsning, så kunderne får en bedre oplevelse af deres internetforbindelse, siger Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys Digital, som Stofa er en del af.

Stofa SuperWifi består af en-fire fysiske enheder, der forbedrer kundens WiFi, uanset om der er mange signaler, der forstyrrer, eller om der er problemer med manglende rækkevidde eller stabilitet.

Opsætningen sker ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i løbet af få minutter. På Stofa.dk kan kunderne ved hjælp af en guide få en ide om, hvor mange enheder de har behov for.

Scan hjemmet for at kende udfordringerne
Hvis kunderne er i tvivl om, hvorvidt de har udfordringer med deres WiFi, kan de med fordel downloade Stofa WifiScanneren, som kan scanne hjemmet og finde ud af, hvor der er gode og dårlige wifi-zoner. WifiScanneren analyserer ganske enkelt netværket og kan være det første skridt ved at give råd til at forbedre WiFi.

- Med kombinationen af WifiScanneren og det nye SuperWifi hjælper vi både kunderne med at identificere problemerne og tilbyde en løsning. Vi tror på, at det i den sidste ende giver mere tilfredse kunder, lyder det fra Sune Nabe Frederiksen.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

Norlys introducerer GoSwitch på elmarkedet23.9.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

GoSwitch er Norlys’ nye mæglerkoncept for enkelt og nemt indkøb af strøm. GoSwitch følger markedet og holder løbende øje med, hvilke leverandører der har de billigste elaftaler og flytter automatisk kunden. Blot ved at tegne et abonnement på 29 kr. om måneden hos GoSwitch kan en almindelig familie spare over 1100 kr. om året på deres elregning – endda efter abonnementet er betalt. GoSwitch er på markedet i dag.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum