Stofa

Stofa åbner ny butik i Ishøj Bycenter

Del

Fra på mandag den 3. maj slår Stofa dørene op til deres nye butik i indkøbscenteret Ishøj Bycenter. Alle er inviterede, og der vil være attraktive tilbud, fede konkurrencer og rig mulighed for at høre mere om Stofa og deres populære produkter.

I december blev Stofa og Ishøj Kommune enige om at overdrage Ishøj Fællesantenne Anlæg til Stofa. Dermed skal mange borgere i Ishøj fra den 1. juni tage stilling til, hvilken tv- og bredbåndsleverandør de ønsker fremadrettet.

Få hjælp og vejledning til tv og internet 
Nu slår Stofa dørene op til deres nye butik i Ishøj Bycenter, hvor kunderne fremadrettet kan søge hen, når de har brug for råd og vejledning eller nye produkter. Butikken er for alle, der har lyst til at komme forbi. Måske for at høre om den bedste løsning til deres internet og tv, måske for at få inspiration til deres underholdning, eller måske bare for at drikke en kop kaffe i loungen, mens telefonen tanker strøm i ladestationen og ilden knitrer i pejsen.

I butikken er der også mulighed for at prøve tjenester og produkter af, ganske som sad man derhjemme. Butikken er fuld af digitale enheder, så det er let at teste services og produkter og finde lige det, der passer ind derhjemme. For dem, der har brug for nærmere instruktion, vil der være mulighed for at deltage i informationsaftener i butikkens hyggelige mødelokale.

- Vi har glædet os enormt meget til at byde borgerne i Ishøj velkommen inden for i vores nye, flotte butik. Den personlige service er ekstremt vigtig for os i Stofa, og med butikken har vi mulighed for at være helt tæt på kunderne fra både i Ishøj og de omkringliggende byer og give dem al den hjælp og vejledning, de har brug for. Jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi – vi står i hvert fald klar med en god kop kaffe, fortæller butikschef Demian Tanyous.

For mere information:

Jesper Kjelgaard, direktør for Onsite, Salg og Content i Norlys Digital
Tlf. 2528 9020

Billeder

Information om Stofa

Stofa
Stofa
Slet Parkvej 5-7
8310 Tranbjerg

http://www.stofa.dk

I Stofa kæmper vi hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Stofa leverer tv, internet og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber og coax-kabel. Derfor kan vi tilbyde vores 480.000 kunder hurtigt og stabilt internet, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser.

Stofa er en del af Norlys.