Europabevægelsen

Stine Bosse stopper som formand i Europabevægelsen

Del

Siden 2015 har Stine Bosse stået i spidsen for Europabevægelsen, og efter syv år har hun valgt ikke at genopstille til formandsposten.

  • ”Vi er kommet rigtig langt i Europabevægelsen, og det har været en fornøjelse at stå i spidsen de sidste syv år. Et af Europabevægelsens mål er at afskaffe de danske EU-forbehold, og med det flotte valgresultat den 1. juni er vi nået et stort skridt den rigtige vej. Det er stadig mange opgaver, der skal løses, og debatten om EU og Europa er lige så vigtig som altid. Jeg glæder mig over, hvor langt vi er kommet og overlader med sindsro posten til en ny formand.” - Stine Bosse. 

Europabevægelsens forretningsudvalg takker Stine Bosse for hendes store arbejde, og starter processen med at finde en ny formand.

  • ”Vi vil gerne takke Stine Bosse for den enorme indsats, som har været altafgørende for Europabevægelsens udvikling. Det er uden tvivl store sko, der skal udfyldes, når der skal findes en ny formand til oktober. De seneste syv år har budt på mange vellykkede projekter med Stine i spidsen. Vi har blandt andet mere end fordoblet vores medlemstal, og fået en robust og synlig organisation, der for alvor har fundet en plads i samfundsdebatten. Nu gælder det at finde en ny formand, der kan løfte arven, når Stine træder tilbage i oktober.” - Europabevægelsens forretningsudvalg. 

Stine Bosse forbliver på formandsposten indtil det ordinære landsmøde første weekend i oktober.

Kontakter

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum