Europabevægelsen

Stine Bosse bliver formand for ”Festival of Europe”

Del

Formand for Europabevægelsen Stine Bosse er nu blevet formand for Festival of Europe. Det er blevet besluttet på en generalforsamling og netop offentliggjort.

Har du og familien et hul i kalenderen den 25.-28. august i 2022? Så kan du tage til ”Festival of Europe”, som for første gang finder sted i Mariager i 2022. Festival of Europe bliver et nyt folkemøde, som skal samle hele Europa til demokratifest i Mariager i 2022. Det europæiske folkemøde i Mariager vil danne rammen om fest, folkelighed og fællesskab inden for europapolitik.

Holdet er sat med Stine Bosse i spidsen

Foreningen har på en generalforsamling netop fundet sin nye formand, og valget er landet på formand for Europabevægelsen og erhvervskvinde Stine Bosse. Allerede i forundersøgelsen var Stine Bosse med som frontfigur i styregruppen, der skulle undersøge mulighederne for afholdelsen af et europæisk folkemøde i Mariager. Desuden sidder byens borgmester Mogens Jespersen (Venstre) og byens viceborgmester Leif Skaarup (Socialdemokratiet) med i bestyrelsen, ligesom blandt andre Dansk Industri er repræsenteret ved seniorchefkonsulent Henriette Thuen. I bestyrelsens vil man også finde adm. direktør for Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester Lasse Rich Henningsen og Spar Nord-direktør Frank Kristensen samt medlem af Region Nordjylland Ole Stavad (S).

Interesserede kan følge eventet på www.festivalofeurope.dk

Kontakter

For yderligere information, kontakt CEO ved Festival of Europe, Henrik Th. Andersen, mobil 8172 5100.

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum