Molslinjen A/S

Stigende trafik til Bornholm i juni

Del

Trafikken til Bornholm er fortsat stigende. Det viser Bornholmslinjens seneste opgørelse over trafikken i juni 2019.

Også i juni steg trafikken til Bornholm, som lige nu oplever stor interesse fra turisterne
Også i juni steg trafikken til Bornholm, som lige nu oplever stor interesse fra turisterne

De billige billetter, Bornholmslinjen har introduceret til Bornholm, medfører, at der stadigt kommer flere og flere mennesker, biler og fragt til Bornholm. Det viser Bornholmslinjens opgørelse over trafikken til og fra Bornholm i juni 2019.

Opgørelsen viser, at der på ruten mellem Rønne og Ystad har været næsten 17 procent flere passagerer end i samme måned året før. Antallet af overførte personbiler er steget med små 17 procent.

Juni-tallene viser også, at ruten mellem Rønne og Køge nyder stigende popularitet hos almindelige rejsende. Den nybyggede og flot indrettede Ro/Pax færge Hammershus har i juni sejlet med næsten 40 procent flere personbiler i forhold til juni sidste år. Antallet af passagerer er steget med mere end 26 procent.

Et stadigt voksende Folkemøde har betydet store mængder gods mellem Rønne og Køge. I juni har der været en stigning i antallet af løstrailere på næsten 13 procent.

”Vi er nu for alvor på vej ind i vores første højsæson med Bornholmslinjen, og vi er glade for, at så mange mennesker søger mod Bornholm. Vi kan se, at weekenderne er meget eftertragtede, men man kan stadig komme billigt til Bornholm fra 149 kroner for en bil med fem personer”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Hele opgørelsen over trafikken i juni ligger nu tilgængelig på Bornholmslinjens hjemmeside.

Kontakter

Billeder

Også i juni steg trafikken til Bornholm, som lige nu oplever stor interesse fra turisterne
Også i juni steg trafikken til Bornholm, som lige nu oplever stor interesse fra turisterne
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne op mod otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum