Finansforbundet

Steen Lund Olsen er ny formand for FTFa

Del

På dagens delegeretmøde i FTFa d. 25. oktober er Steen Lund Olsen, næstformand i Finansforbundet, valgt som ny formand for a-kassen for de kommende to år. ’Jeg ser frem til at stå i spidsen for en veldrevet og stærk a-kasse, som gør en forskel for medlemmer på tværs af fagligheder og faglige organisationer. Det kræver et stærkt samarbejde og fællesskab, som jeg vil gøre mit yderste for at føre solidt videre’, siger Steen Lund Olsen

Sideindhold

​​A-kassen FTFa har 58 medlemsorganisationer og mere end 140.000 medlemmer.

'Vi har en rigtig vigtig fælles sag i FTFa, der handler om at gøre en forskel i vores medlemmers liv, når de har brug for det. Bag det ligger bredt og stærkt samarbejde, der er fundamentet for, at vi kan udføre den opgave, vi er sat i verden for at løse for vores medlemmer. Det samarbejde vil jeg arbejde målrettet for at værne om, for det er afgørende for os som a-kasse', siger Steen Lund Olsen

Steen Lund Olsen var indstillet som kandidat af hovedbestyrelsen og blev valgt af FTFa's delegerede. Næstformandsposten indtages for de kommende to år af Mads Bilstrup, nuværende næstformand og fra 24. november formand for Dansk Socialrådgiverforening.

'Jeg er glad for den tillidserklæring, der ligger i valget, og jeg kommer til at have fokus på at videreføre en økonomisk veldrevet a-kasse, der altid og konstant har medlemmerne i fokus. Og så er vi 58 organisationer, der sammen skal holde fast i fællesskabet for at kunne levere de ydelser, som vores medlemmer har brug for. Det kræver et meget stærkt samarbejde, men det kræver også, at vi tilpas fleksible ift. de forskellige behov, de forskellige medlemsorganisationer måtte have. Den balance kommer jeg også til at fokusere på ', siger Steen Lund Olsen.

Ved dagens delegeretmøde blev også Ole Lund Jensen, Kim Holmer og Pia Beck Stæhr fra hhv. Kreds Nordea, Sydbank Kreds og Kreds Øst i Finansforbundet valgt ind FTFa's hovedbestyrelse, som tæller 13 medlemmer plus næstformand og formand.

Nøgleord

Information om Finansforbundet

Finansforbundet
Finansforbundet
Applebys Plads 5, Postboks 1960
1411 København K

32 96 46 00https://www.finansforbundet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Finansforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finansforbundet

Fornuftige anbefalinger fra Finans Danmarks Hvidvask Task Force27.11.2019 15:17:15 CETPressemeddelelse

I dag præsenterede Finans Danmarks Hvidvask Task Force 25 bud på at styrke indsatsen mod hvidvask og terrorfinansiering i danske pengeinstitutter. Det er både rigtigt og nødvendigt med en endnu stærkere samlet indsats, hvor fælles it-systemer og styrket samarbejde med myndighederne på området er helt afgørende for at komme skridtet videre i kampen mod kriminaliteten, mener Finansforbundet.

Medarbejderafvikling er den forkerte strategiske vej frem for Nordea25.10.2019 13:14:45 CESTPressemeddelelse

It-nedskrivning på hele 5,5 mia. kr. efterlod negativt kvartalsregnskab fra Nordea, som på kapitalmarkedsdagen i dag i London netop har præsenteret den fremadrettede strategi, hvor banken frem til 2022 vil reducere omkostningerne med mellem 5,2 og 6 mia. kr. Det dybt problematisk, at værktøjet endnu engang er spareplaner ift. de medarbejdere, der til syvende og sidst skal skabe forretningen, mener Finansforbundet.

Finanssektoren nedsætter kompetenceråd16.9.2019 00:19:13 CESTPressemeddelelse

Tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) åbner 16. september det første møde i et bredt funderet kompetenceråd, der skal skabe viden om fremtidens kompetencekrav. Det er Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Finansforbundet, der står bag rådet, som udgøres af en stærk forsamling repræsentanter fra fagbevægelsen, arbejdsgiverorganisationer, uddannelsesinstitutioner og virksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum