Forsvarsministeriet

Status på Forsvarsministeriets indsats i Afghanistan

Del

Som følge af den meget hastige udvikling i Afghanistan arbejder Forsvaret og Udenrigsministeriet lige nu på højtryk for at gennemføre evakueringer. Der vil af hensyn til sikkerheden for alle berørte ikke blive oplyst om detaljer i selve evakueringerne.

Forsvarsminister Trine Bramsen udtaler:

“Forsvaret arbejder i døgndrift for at gennemføre evakueringerne. Sikkerheden er afgørende ligesom jeg håber på forståelse for, at det lige nu handler om den operative opgaveløsning. Ingen må være i tvivl om at alle mulige løsninger tages i anvendelse i den svære situation”.

Det følger af forsvarslovens paragraf 7 at Forsvaret efter forsvarsministerens nærmere bestemmelse og forhandling ved vedkommende ministre kan løse andre opgaver, hvilket er hjemmelsgrundlaget for opgaveløsningen. 

Kontakter

Pressevagt (kun til opkald – ikke sms)

Pressen kan henvende sig til ministeren og ministeriet via vores pressevagt, som betjenes på skift af ministeriets faste pressemedarbejdere.

Tlf:72 81 04 00presse@fmn.dk

Links

Information om Forsvarsministeriet

Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriet
Holmens Kanal 9
1060 Købehavn K

+45 72 81 00 00https://fmn.dk/

Forsvarsministeriets departements opgaver spænder vidt – fra betjening af forsvarsministeren til overordnet ledelse af ministerområdet.

Følg pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Forsvarsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum