Billund Lufthavn

Status på COVID-19 i Billund Lufthavn

Del

Coronavirussens indflydelse på samfundet påvirker også Billund Lufthavn. Lufthavnen er i øjeblikket i gang med skabe et overblik over aflyste fly, og hvad det har af betydning for passagertallet. Det kan der endnu ikke redegøres for.

Lufthavnen følger udviklingen af Coronavirussen tæt, og det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige, hvilken betydning det får for passagertallet i lufthavnen.

God service til de rejsende

Der er stadigt passagerer i terminalen, og de skal have samme gode service og hjælp til at komme godt af sted på rejsen. Men der skal dog lyde den samme opfordring til de rejsende, som lufthavnens personale har fået – nemlig om at udvise sund fornuft.

– Vi appellerer til, at alle både ansatte og rejsende følger myndighedernes råd: Hold god afstand til hinanden, hold god håndhygiejne, bliv hjemme, hvis du er syg og nys og host ind i dit ærme, siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Skal du aflyse din rejse?

Hvis din afgang er aflyst, eller du på eget initiativ ikke tager på din planlagte rejse, opfordrer lufthavnen til, at du tager kontakt til dit flyselskab eller dit rejsebureau for at høre om dine muligheder.

Kontakter

Billeder

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum