STARK Group A/S

STARK Group’s ansatte og ejer indsamler 620.480 kr. til humanitær hjælp i Ukraine

Del

Den førende sælger og distributør af tunge byggematerialer etablerede før sommerferien indsamlinger til Red Barnet, Røde Kors og FN’s flygtningeorganisation UNHCR. For hver krone eller euro virksomhedens ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Østrig donerede, fordoblede virksomhedens ejer, kapitalfonden CVC, beløbet.

Samlet blev det til 620.480 kr., som nu er på vej til nogle af de næsten 3 mio. mennesker, der har behov for humanitær hjælp i Ukraine.

STARK Group offentliggør donationen i dag den 19. august 2022, som er FN’s årlige World Humanitarian Day.

Chief Communications Officer i STARK Group, Kaspar Bach Habersaat, siger:

“620.000 kr. er en dråbe i nødhjælpshavet, men de falder på et tørt sted. Som virksomhed støtter vi FNs arbejde for en mere retfærdig og bæredygtig verden gennem vores medlemskab af UN Global Compact. Det er et langstrakt arbejde. Vores medarbejderes indsamling til nødhjælp i Ukraine er konkret og bidrager til bedre forhold her og nu.”

”Jeg er stolt af, at så mange har grebet muligheden for at donere store og små beløb til at gøre en ulykkelig situation bare lidt bedre. For mange var det ikke første gang, de donerede til nødhjælp i Ukraine. Jeg tror, at det har tiltalt mange, at vores ejer CVC tilbød at fordoble de beløb, vi som medarbejdere donerede. Som ansatte takkede vi for et generøst tilbud fra CVC ved straks at donere til en værdig sag, hvor hver en krone tæller.”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Søren P. Olesen, CEO i STARK Group
Søren P. Olesen, CEO i STARK Group
Download

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via mere end 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum