STARK Group A/S

STARK Group underskriver Diversity Charter Sweden

Del

STARK Groups svenske datterselskab, Beijer Byggmaterial, har underskrevet Diversity Charter Sweden. STARK Group har nu underskrevet chartre for mangfoldighed i Sverige og Tyskland, samt Dansk Industri (DI)’s Gender Diversity Pledge. Dermed styrker gruppen sin indsats for en mere inkluderende og mangfoldig arbejdsplads.

Beijer Byggmaterial har underskrevet Diversity Charter Sweden med visionen om at øge og arbejde for mere mangfoldighed på arbejdspladsen. Ved at underskrive Diversity Charter og deltage i dets aktiviteter forpligter Beijer sig til at skabe og opretholde et inkluderende arbejdsmiljø, samt udveksle erfaringer og udvikle viden til en succesfuld måde at arbejde med mangfoldighed på.

HR-direktør i Beijer Byggmaterial, Ulrika Wikberg siger:

”I Beijer er bæredygtighed vigtigt – herunder også at være en bæredygtig arbejdsplads. En del af det er at have medarbejdere med forskellige perspektiver, erfaringer og baggrunde til at støtte os på vores strategiske rejse. Vi tror på, at en mangfoldig arbejdsstyrke giver os mulighed for at udvikle os som virksomhed og blive endnu bedre til at servicere vores kunder. Derfor er Beijer med i Diversity Charter, så vi kan lære mere af andre og skabe en kultur og arbejdsplads, hvor alle føler sig værdsat og respekteret og kan være sig selv og nå deres fulde potentiale.”

STARK Group har siden 2020 været en del af UN Global Compact, hvor virksomheden forpligtigede sig til at integrere Global Compacts 10 universelle principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption i virksomhedens strategi og drift, samt at bidrage til opnåelsen af FN’s 17 verdensmål.

Om Diversity Charter Sverige
Diversity Charter Sweden er en non-profit forening, der blev initieret i december 2010 af A-search, Skanska, Volvo Car Group, Scandic, Loreal Sverige, Lectia, Axfood, Sodexo, Managing Diversity og Novartis. Diversity Charter Sverige fremhæver fordelene ved kulturel, demografisk og social inklusion i organisationer og understøtter politikker og processer til at styrke et arbejdsmiljø fri for partiskhed og diskrimination.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om Beijer Bygmmaterial

Beijer Byggmaterial AB er Sveriges største forhandler og distributør af byggematerialer med 113 forretninger i Sverige. Virksomheden tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Beijer Byggmaterial har en omsætning på ca. SEK 10 milliarder, beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group. 

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum