STARK Group A/S

STARK Group tilføjer endnu en forretning i Danmark

Del

STARK Danmark køber XL-Byg Allinge Byggemarked & Trælasthandel A/S på Danmarks østligste ø, Bornholm.

Med opkøbet forstærker virksomheden sin lokale forankring på øen. Sidste år åbnede STARK Danmark sin første forretning på Bornholm, der hidtil har været en ”hvid plet” på virksomhedens danmarkskort.

Adm. direktør Britta Korre Stenholt, STARK Danmark, siger:

”Med to forretninger på Bornholm følger vi vores strategi om at være til stede lokalt og helt tæt på vores kunder. Kunderne sætter stor pris på vores service og vareudvalg, og vi kan se, at der er plads til endnu en trælast, der kan imødekomme de professionelle håndværkeres krav og ønsker. Det gælder ikke mindst i Allinge, der oplever stor vækst med mange turister, sommerhusejere og Folkemødet, der har fået byen til at blomstre.”

Med opkøbet fortsætter STARK Danmark sin vækststrategi: Alene i løbet af det seneste år har byggecenterkæden, der er Danmarks største forhandler og leverandør af byggematerialer, overtaget fire tidligere XL-byg forretninger i det sydfynske område, åbnet fire STARK Shops i København, samt en forretning i Rødbyhavn ifm. Femern-forbindelsen imellem Danmark og Tyskland, der er Nordeuropas største brobyggeri.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via mere end 500 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 12.000 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om STARK Danmark

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 82 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der er en førende leverandør af byggematerialer, service og rådgivning i Nordeuropa.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

STARK Group opnår EcoVadis' prestigefyldte plantin-certificering23.3.2022 09:19:08 CET | Pressemeddelelse

STARK Group opnår den højeste udmærkelse, en platincertificering, i EcoVadis’ globale bæredygtighedsvurdering, hvilket placerer virksomheden blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder, vurderet af EcoVadis. Dermed rangerer STARK Group blandt de 3% danske virksomheder, der har opnået en platincertificering. I denne række af virksomheder befinder STARK Group sig sammen med Ørsted, ISS og Novozymes. Det er første gang, at virksomheden bliver vurderet af EcoVadis: Verdens største og mest pålideligere udbyder af bæredygtighedsvurderinger af mere en 75.000 virksomheder fra over 200 industrier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum