STARK Group A/S

STARK Group køber dansk specialist i vand og afløb

Del

Med opkøbet af Arnum Rør styrker STARK i Danmark sit fodfæste inden for specialistområdet vand og afløb, som virksomheden i dag har en stærk position inden for i særligt Tyskland. Tidligere i år tilføjede STARK Group Tröger & Entenmann Group til sin tyske virksomhed.

Arnum Rør er familieejet virksomhed, der med udgangspunkt i Gram har etableret sig som en stærk regional specialistforretning.

Group CEO Søren P. Olesen siger:

”Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i den sydlige del af Danmark og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af STARK-familien, hvor Arnum Rør udbygger vores specialistviden inden for vand og afløb”.

Arnum Rør fortsætter som en specialistforretning i STARK-kæden under eget navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

Parterne oplyser ikke de økonomiske eller juridiske detaljer om transaktionen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

STARK Group opnår EcoVadis' prestigefyldte plantin-certificering23.3.2022 09:19:08 CET | Pressemeddelelse

STARK Group opnår den højeste udmærkelse, en platincertificering, i EcoVadis’ globale bæredygtighedsvurdering, hvilket placerer virksomheden blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder, vurderet af EcoVadis. Dermed rangerer STARK Group blandt de 3% danske virksomheder, der har opnået en platincertificering. I denne række af virksomheder befinder STARK Group sig sammen med Ørsted, ISS og Novozymes. Det er første gang, at virksomheden bliver vurderet af EcoVadis: Verdens største og mest pålideligere udbyder af bæredygtighedsvurderinger af mere en 75.000 virksomheder fra over 200 industrier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum