Salling Group

Starbucks og Dansk Supermarked Group åbner ny kaffebar i Københavns nye landemærke Axel Towers

Del

Som en del af samarbejdsaftalen med Dansk Supermarked Group åbner en ny Starbucks kaffebar i Københavns nye, markante kobbertårne ved Tivoli, Axel Towers, der kommer til at rumme et high-end shoppingcenter

Starbucks bliver en af de første lejere, der rykker ind, når Københavns nye landemærke, Axel Towers, med sine fem markante kobbertårne i vekslende højde fra seks til 16 etager, står klar til indflytning i første kvartal af 2017.

Den nye Starbucks får adresse i gadeplan i det af de fem tårne, der er nærmest Tivoli.

Med sin beliggenhed lige over for Tivoli og nær Rådhuspladsen og Strøget tilbyder den nye Starbucks kaffepauser midt i byens puls - og dét både inde og udendørs, hvor ingeniørerne har regnet på bygningernes komposition for at skabe en vindstille kaffeoase med udsigt til Tivoli over Starbucks-koppen.

- Vi er stolte over at have fået muligheden for at være en del af denne nye bygning, der med sin markante arkitektur allerede er blevet et blikfang i byen. Samtidig er vi glade for at kunne være en del af et high-end shoppingcenter, som med sin beliggenhed vil være med til at trække Strøget endnu længere - eller i hvert fald trække oplevelsen af Strøget, siger Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, Michael Hald.

Starbucks på Axeltorv bliver med sine knap 200 kvm. en af de større Starbucks i Københavnsområdet. Det er den 10. af slagsen i København - den allerførste åbnede i 2008 i Københavns Lufthavn.

Kaffebaren er den 22. Starbucks i Danmark. Siden 2012 har Dansk Supermarked Group og Starbucks åbnet 16 Starbucks i Danmark - størstedelen af dem som en del af eksisterende Salling- føtex eller Bilka-varehuse.

Om Starbucks Corporation

Siden 1971 har Starbucks engageret sig i etisk handel og ristning af arabica kaffe af højeste kvalitet fra hele verden. Med butikker over hele kloden er Starbucks i dag den førende forhandler af specialitetskaffe. Gennem Starbucks' vedholdende engagement til kvalitet og deres grundlæggende principper, bringer virksomheden den unikke Starbucks-oplevelse til live for enhver kunde gennem hver eneste kop. Læs mere på www.starbucks.com

Om Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group er Danmarks største detailvirksomhed og driver mere end 1.400 butikker i fire lande. Hver dag forsyner virksomheden og de cirka 47.000 medarbejdere næsten 2 mio. kunder med dagligvarer og alverdens nonfoodvarer gennem kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling og webshops Bilka.dk, føtex.dk, wupti.com og iPosen.dk. Dansk Supermarked Group ejes af Salling Fondene og A.P. Møller - Mærsk og omsætter for ca. 57 mia. kr. årligt.
Kontaktinformation

Dansk Supermarked Group - Group Communications: +45 8778 5002, press@dsg.dk

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum