Salling Group

Starbucks åbner ny flot cafe i Axel Towers

Del

Den populære amerikanske kaffekæde Starbucks slår torsdag den 1. juni dørene op for endnu en markant cafe i Københavns nye arkitektoniske landemærke, Axel Towers. Cafeen åbner i samarbejde med Dansk Supermarked Group

København bliver en kaffebar rigere, når Starbucks fejrer sit 10-års jubilæum i Danmark med endnu en cafe i det eksklusive, nye shoppingcenter i Axel Towers, der er placeret i hjertet af København. Den nye cafe får adresse i gadeplan i tårnet nærmest Tivoli, og med beliggenhed nær både Rådhuspladsen og Strøget indbyder cafeen til en kaffepause midt i byens puls - både inde og udendørs.

Fra torsdag den 1. juni kl. 10 står store manager Tomas Stender og hans team klar til at servere friskbrygget kaffe for gæsterne. Og store manageren ser frem til at byde københavnerne velkommen i den nye cafe.

- Vi glæder os til at tage imod kunderne i vores nye Starbucks, og vi håber, der vil komme mange kaffe- og madglade gæster forbi. Vi er begejstrede for at blive en del af Axel Towers, der bliver et varemærke for København. Placering er perfekt for en Starbucks-cafe, og med god plads til udeservering tror jeg, at vi bliver et attraktivt sted hen over sommeren, siger han og fortsætter:

- Vi stiler efter at løfte barren for kvaliteten af kaffe endnu højere, så det bliver en cafe, hvor gæsterne altid får mulighed for at smage på forskellige og uprøvede kaffevarianter fra vores brede sortiment. Vores ambition er at give kunderne nye kaffeoplevelser, siger Thomas Stender.

10 år med Starbucks i Danmark

Indretningen af caféen har taget udgangspunkt i de arkitektoniske kendetegn for Axel Towers. Derfor er bygningens kobberfarve taget med indenfor, hvor der samtidig er højt til loftet og rustikke søjler står spredt rundt i cafeen. Tvistet med et dæmpet lys er der sørget for, at den varme og hyggelige stemning indbyder til en afslappende stund i de nye lokaler.

Lokalerne er blandt andet indrettet med den ikoniske Result Chair, der er designet af Friso Kramer og Wim Reitveld i 1950'erne. Stolene bliver nu relanceret af Hay, men kan endnu ikke købes i butikkerne. Starbucks på Axeltorv bliver med sine knap 200 kvadratmeter en af de større Starbucks i Københavnsområdet.

På åbningsdagen bliver der kræset for de fremmødte. De første 150 fremmødte gæster får en speciel åbningsgave, mens en DJ vil spille friske sommerhits.

Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, er begejstret for åbningen af den nye Starbucks cafe.

- Vi er meget stolte over, at vores cafe i Axel Towers nu står klar til åbning. Placering i en arkitektonisk perle som Axel Towers, midt i Københavns travle hverdag, er perfekt. København har i forvejen en stærk cafe- og kaffekultur, og nu får københavnerne endnu en mulighed, hvor især udearealet bliver unikt. Vi tror den nye cafe bliver et samlingspunkt for alle københavnere og turister, der elsker kaffe og god mad, siger Michael Hald.

Dansk Supermarked Group har med den nye Starbucks i København franchise på 16 ud af de 22 Starbucks cafeer i Danmark - de fleste af dem ligger i forbindelse med Dansk Supermarked Groups varehuse Salling, føtex og Bilka.

Starbucks Corporation

Siden 1971 har Starbucks engageret sig i etisk handel og ristning af arabica kaffe af højeste kvalitet fra hele verden. Med butikker over hele kloden er Starbucks i dag den førende forhandler af specialitetskaffe. Gennem Starbucks' vedholdende engagement til kvalitet og deres grundlæggende principper, bringer virksomheden den unikke Starbucks-oplevelse til live for enhver kunde gennem hver eneste kop. Læs mere på www.starbucks.com
Kontaktinformation

Group Communication, Dansk Supermarked Groupm, telefon: 8778 5002, e-mail: press@dsg.dk

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Lokale ildsjæle i hele landet får donationer af Salling Fondene via føtex26.11.2018 06:00Pressemeddelelse

Salling Fondene uddeler via føtex en række donationer til lokale initiativer med socialt arbejde og bæredygtighed i centrum. Salling Fondene har siden 2012 etableret sig som en væsentlig bidragyder til det danske samfund, herunder med landsdækkende donationer indenfor blandt andet kultur, kirke, sport og værdige formål. Nu donerer Salling Fondene midler til 11 lokale initiativer rundt om i landet sammen med føtex

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum