Stand-up foredraget - 3 SKVAT TAR FAT

Del

87% af danske mænd og kvinder er nogle skvat

Søren Lynge, Anders Bircow og Henrik Mathiasen er aktuelle med deres Danmarksturne der leverer et energifyldt foredragsshow, der sætter fokus på at øge danskernes hverdagsglæde. Foredraget har fået fem stjerner ud af fem.

Når der er 50% skilsmisser, 33% insolvente, 620.000 på lykkepiller, 500.000 stressede, 25% overvægtige, 250.000 alkoholmisbrugere og 150.000 deprimerede mennesker i Danmark, så er det ikke et tegn på dårlig politik eller manglende integration - det er snarere et tegn på vi mennesker er nogle dovne skvat.

Nettet bugner af relevante informationer til at optimere vores livskvalitet, men vi “gider ikke at optimeres". De fleste vil helst forblive i deres komfortzone - og dermed forblive en smule overvægtige, lidt for meget gæld, en kone/mand, der er lidt utilfreds - og hvor er det skønt at vi sammen kan vi sidde i kolonihaven og brokke os lidt.

Det skal være slut

Vi mennesker er nogle skvat. Det er på tide vi tager os sammen og gør noget radikalt ved vores livskvalitet. Alt for mange danskere har berøringsangst for at udvikle sig, trods det er ganske simpelt at styre sin økonomi, tabe sig eller få mere mental overskud.

Men en sygdom af magelighed og forelskelse i sofaen, præger hovedparten af danske familier. Vi ønsker at smide alle tøffelhelte på porten og skabe stærke mænd og kvinder. Og vi starter med opmærksomheden på egen udvikling, får boostet dit eget ansvar og din egen magt.
Vi udfordrer jer - hvis I tør.

Ved brug af humor, musik og sketches giver de tre entertainere en uforglemmelig aften, der vil inspirere enhver til at sætte sig selv i førersædet.

Missionen for de tre erfarne herrer (og tidligere SKVAT) er at gøre den gode dansker endnu bedre.

Et show om:
• Håndtering af modgang - er du et offer
• At bryde dårlige vaner
• Effektiv vej en energifyldt hverdag.

Søren Lynge: Inspirerer mennesker nemmere, mere problemfrit og lykkeligere gennem livet. Han er Ekspert i Mental Sundhed. Med over 3.000 foredrag er han en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere.

Anders Bircow: ”Jeg har arbejdet på at få folk til at grine gennem 30 år. Nu er jeg på en mission for at få folk til at have et varigt smil på læben. Det er faktisk ikke indviklet – det er udviklet”.

Henrik Mathiasen: ”Som erklæret Optimist, så hylder jeg individet og dets evne til at overkomme modgang via egen indsats. Her er vores selvværd en afgørende ingrediens. Det interessante her er, at vi faktuelt selv bestemmer vores niveau af selvværd”.

https://www.facebook.com/tagetskvat/?fref=ts

Datoer:
29. September i Århus
04. Oktober i Købehavn
06. Oktober i Aalborg
02. November i Kolding

Billetter købes her: http://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=s%C3%B8ren+lynge

KONTAKT:
Henrik Mathiasen på tlf. 21826263 Eller Søren Lynge 60194460

Billeder

Information om Center for Kognitiv Udvikling

Center for Kognitiv Udvikling
Ågerupvej 66
2750 Ballerup

60194460http://www.dreamcenter.dk

Følg pressemeddelelser fra Center for Kognitiv Udvikling

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.