Egedal KommuneEgedal Kommune

Stævnemøde mellem virksomheder og ledige

Del

Der skabes nye muligheder for et match mellem virksomheder og ledige borgere, når Jobcenter Egedal gentager successen og inviterer til inspirationsdag for ledige borgere i kommunen.

Jobcenter Egedal skaber, på Inspirationsdagen d. 12. september, kontakt mellem virksomheder og ledige. Her kan borgere, som har meldt sig ledige, møde tre forskellige brancher, som aktuelt mangler arbejdskraft.

Fra ISS AS vil to repræsentanter udbrede viden om deres branche og ikke mindst de mange muligheder i ISS AS, som måske ikke umiddelbart er åbenlyse. Therese Lihn Thomsen, Learning & Development specialist ISS AS vil sammen med Stinna Vendelbo, People & Culture Consultant ISS AS præsentere den lange række af forskellige ydelser, som ISS AS tilbyder inden for rengøring, ejendomsservice, catering, supportservice, sikkerhed og Facility management.

Scandic Hotels AS er repræsenteret vGeneral Manager Jeroen Bisschop. Den danske hotelbranche efterspørger medarbejdere på alle niveauer, og Jeroen Bisscop vil gerne fortælle om jobmulighederne i hotelbranchen og inspirere til et evt. brancheskift til en branche, som her og nu efterspørger arbejdskraft.

Også plejesektoren er et område med stor efterspørgsel på arbejdskraft, og her vil uddannelseskoordinator Britt Søndergaard fortælle om jobmulighederne som social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. I 2026 vil der ifølge FOA mangle 40.000 SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere på landsplan.

Bliv inspireret til brancheskift

Der vil være god inspiration at hente både i forhold til viden og muligheder omkring de repræsenterede brancher, men også i høj grad til et evt. brancheskifte inden for eget fag. De tre brancher vil have fokus på, hvilke kompetencer, der kræves, og der vil være god mulighed for at snakke med repræsentanterne fra brancherne i løbet af inspirationsdagen.

- Vi afholdt arrangementet for første gang i marts måned, og det var en stor succes. Vi får på denne måde ledige i job, og på samme tid hjulpet virksomhederne med arbejdskraft. Der var rigtig god tilslutning i marts, hvor både interessen og spørgelysten var stor. Derfor afholder vi en ny Inspirationsdag, og denne gang kan vi præsentere endnu en branche, som efterspørger medarbejdere, siger Henriette Thirup-Bielefeldt, Formand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget.

Som ledig skal man blot tilmelde sig hos sin jobkonsulent.

Nøgleord

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum