Boligsiden.dk

Stærkt stigende boligpriser har ramt Københavns yderområder

Del

Boligpriserne er for alvor begyndt at stige i områder som Bispebjerg, Bellahøj og Brønshøj, der tidligere kun oplevede moderate prisstigninger. Nu er Husum og Emdrup de eneste områder, hvor priserne endnu ikke er på himmelflugt, viser opgørelse fra Boligsiden.dk.

Foto: David Buchmann
Foto: David Buchmann

De københavnske boligpriser er de seneste år steget kraftigt, men det har især været i de centrale områder i hovedstaden, at priserne er skudt i vejret. De seneste halvandet år har prisstigningerne dog spredt sig fra de indre bydele og helt ud til Bispebjerg, Bellahøj og Brønshøj.

”Ved udgangen af 2014 kunne vi se, at bydelene fra Frederiksberg N, Nørrebro og Østerbro og indad mod centrum havde oplevet store prisstigninger det seneste år. Nu er grænsen rykket længere udad, og Vanløse, Brønshøj, Bellahøj og Bispebjerg har haft prisstigninger på over 12,5 procent det seneste år”, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.

Husum og Emdrup er de næste i køen

Husum og Emdrup er de eneste af de københavnske bydele, hvor priserne endnu ikke er steget så markant som i resten af hovedstaden. Men sådan bliver det formodentlig ikke ved med at være.

”Der er stor sandsynlighed for, at priserne også her vil stige inden for et til to år. Tilflytningen til hovedstaden er konstant, og der er en evig efterspørgsel efter boliger – især de billige. Alle de dyre nybyggerier ved Nordhavn, Ørestad og Islands Brygge hjælper ikke den studerende, der skal have en billig bolig”, siger Birgit Daetz.

Køber man en studiebolig i Husum eller Emdrup og beholder den i hele studietiden, er der en god sandsynlighed for, at den kan sælges igen med gevinst efter endt studie.

Sådan har salgspriserne udviklet sig i Københavns bydele

Salgspriserne i bydelen Indre By er det seneste år steget med mindre end fem procent, og også Christianshavn og Øster- og Vestervold har kun oplevet moderat stigende priser det seneste år. Det skyldes, at priserne i disse områder i tidligere år er steget så meget, at kurven nu er fladet ud. I Nordhavn og Ørestad, der er områder med meget nybyggeri, er priserne mere stabile end i områderne med mange ældre boliger, der i høj grad bliver påvirket af den generelle prisudvikling.

For yderligere information kontakt kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk Birgit Daetz, bcd@boligsiden.dk, mobil: 21210284

Nøgleord

Kontakter

Kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk Birgit Daetz, bcd@boligsiden.dk, mobil: 21210284

Billeder

Foto: David Buchmann
Foto: David Buchmann
Download
Ændring i salgspris pr. kvm for ejerlejligheder fra april 2015 til april 2016
Ændring i salgspris pr. kvm for ejerlejligheder fra april 2015 til april 2016
Download

Links

Information om Boligsiden.dk

Boligsiden.dk
Boligsiden.dk
Kronprinsensgade 6, 2
1114 København K

7027 4999http://www.boligsiden.dk/

Følg pressemeddelelser fra Boligsiden.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boligsiden.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum