Ritzaus Bureau A/S

Stærkt nyt samarbejde mellem Ritzau og verdens største vækstskaberkonkurrence: EY Entrepreneur Of The Year!

Del

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstskaberkonkurrence. Konkurrencen har eksisteret i 25 år i Danmark og hylder årligt landets mest vækstskabende virksomheder både nationalt og regionalt. Nu har EY Entrepreneur Of The Year indgået et samarbejde med Ritzau.

Internationalt samler EY Entrepreneur Of The Year de bedste vækstvirksomheder fra mere end 60 lande. Nationalt samler EY Entrepreneur Of The Year Danmarks bedste vækstvirksomheder. Formålet er at anerkende vækst, innovation og iværksætterånd i danske virksomheder og kåre Danmarks bedste væksvirksomhed.

Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, partner, Søren Smedegaard Hvid, siger:

”EY Entrepreneur Of The Year” er Danmarks vigtigste vækstskaberkonkurrence. Når EY har indgået denne aftale med Ritzau, er det med henblik på i endnu stærkere grad at profilere og fremvise de resultater, som Danmarks virksomheder skaber. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Ved at indgå samarbejdsaftalen er det Ritzaus håb at styrke de deltagende virksomheder i at nå ud til alle deres mange stakeholders i markedet med deres forskellige budskaber.

”Hos Ritzau glæder vi os til at gøre en indsats for, at virksomhederne kan kommunikere præcist til deres mange stakeholdere. Det kan have afgørende betydning for en virksomheds succes, at kommunikationen til markedet rammer modtagerne på rette tid og sted,” siger kommerciel direktør i Ritzau Anders Ledertoug Lind.

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year.

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • EY Entrepreneur Of The Year finder sted i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke kun ud fra økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen bliver kåret den 13. januar 2022 i København.
  • Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2020 var European Energy A/S.

EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

Hovedsamarbejdspartner: Danske Bank.

Øvrige samarbejdspartnere udover Ritzau er: Dansk Industri, Mercedes-Benz Danmark, Udenrigsministeriet, Vækstfonden, EKF DanmarksEksportkredit og Connect Denmark.

EY | Building a better working world

I EY arbejder vi med afsæt i vores formål “Building a better working world” og hjælper med at skabe langsigtet værdi for kunder, medarbejdere og samfund samt tillid til kapitalmarkederne.

Vores arbejde bygger på data og teknologi, og EY-teams i over 150 lande hjælper kunder med vækst, drift og transformation.

På tværs af Assurance, Consulting, Tax & Law og Strategy & Transactions, stiller EY spørgsmål, der kan give nye svar på de komplekse udfordringer verden står overfor i dag.

EY henviser til den globale organisation og kan referere til et eller flere medlemsfirmaer inden for Ernst & Young Global Limited, som hver især udgør en selvstændig juridisk enhed. Ernst & Young Global Limited, er et engelsk ‘company limited by guarantee’, som ikke yder kunderådgivning. Flere oplysninger om vores organisation kan findes på ey.com.

ey.com/dk

Kontakter

Billeder

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

+45 33 30 00 00http://www.ritzau.com/

Ritzau har siden 1866 distribueret information og produceret nyheder til danske medier, organisationer og virksomheder. Ritzau skriver og leverer omkring 130.000 nyheder om året til 170 medier i Danmark. Vi skriver om alt fra udland og politik til sundhed og forbrug.

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Ritzau udpeger ny topchef25.2.2022 08:42:00 CET | Pressemeddelelse

Christian Steensson Rasmussen bliver chef for en ny afdeling i Ritzaus Bureau, der skal levere digitale værktøjer og informationer til beslutningstagere, kommunikations-, PR- og marketing-afdelinger i både det offentlige, organisationer og private virksomheder. Den nye afdeling etableres for at sikre et stærkt fokus på kundesegmenter uden for medieverdenen; for at videreudvikle eksisterende produkter til disse segmenter og ikke mindst for at udvikle nye produkter i de kommende år. 35-årige Christian Steensson Rasmussen kom til Ritzau i november 2020 som konsulent efter 9 år i Altinget, hvor han senest var Head of Customer Insights and Marketing og før det Head of Customer Relations. ”Christian Steensson kommer med en lang erfaring i at arbejde med de segmenter, som Ritzau nu vil arbejde mere fokuseret med. Vi forventer stor vækst i omsætningen på dette område, hvor vi bl.a. tilbyder ViaRitzau, APPR ViaScanpix, nyheder og en række informationspakker. Christian Steensson har erfaring med

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum