Guldborgsund Kommune

Stærkere fokus på turismeudviklingen i Guldborgsund Kommune

Del

For at forstærke turismeudviklingen på Sydfalster, har Guldborgsund Kommune ansat en turismekoordinator i et samarbejde mellem tre parter

Guldborgsund Kommune, Sydfalster turist- og erhvervs-forening(STEF) og Visit Lolland-Falster(VLF), vil med den nye 3-delte stilling søge at udnytte det store turismepotentiale i destinationen, og samtidig være med til at skabe større synergi en stærk sammenkædet indsats for turismeudviklingen og aktørindragelsen i Kommunen, med særlig fokus på Sydfalster.

Guldborgsund har derfor ansat en ny turismekoordinator Casper Ottosen i en stilling forankret i et tredelt samarbejde mellem Guldborgsund Kommune, STEF og VLF. Fordelen ved den særlige konstellation er især at skabe en tættere forbindelse mellem aktørernes ønsker og interesser samt kommunes og Visit Lolland Falsters udviklingsstrategi.
Casper kommer fra en stilling som projektleder hos Dansk Cykelturisme, hvor han har arbejdet med udviklingsopgaver, hvor fokus har været på forbedring af vilkårene for cykelturister i Danmark.

”Jeg er rigtig glad for at blive valgt til stillingen, og glæder mig meget til at være en del af en turismeindsats, hvor jeg vil være i tæt kontakt med de lokale turismeaktører, og samtidig en del af et team med yderst kompetente og gode kollegaer”, fortæller Casper Ottosen.

”Turismen er en afgørende løftestang for udviklingen af Guldborgsund Kommune. Vi har brug for at have fokus på at forbedre helårsturismen og den generelle kvalitet på området for at kunne tiltrække flere og med bedre udnyttelse af skuldersæsonen. For at komme i mål med dette, er der brug for at have et tættere samarbejde mellem kommunen og de mange stærke turismeaktører, vi har i kommunen – særligt på Sydfalster men også i resten af kommunen” – Martin Lohse, formand for Kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune.

”Vi har gennem længere tid været i dialog med Guldborgsund Kommune og VLF om at skabe en stilling med stort potentiale, dette er nu realiseret i tæt samarbejde. Vi glædet os meget til at få en turistkoordinator, som kan være vores bindeled til kommunen og VLF, samt en som kan være med til at øge samarbejdet og kommunikationen til de erhvervsdrivende på Sydfalster. Vi ser meget frem til samarbejdet med Casper” siger Jane Edvardsen fra Sydfalster Turist- og Erhvervsforening


”Vi håber, at vi med Casper i den nye stilling kan sikre et endnu bedre sammenspil mellem de lokale turismeaktører, og samtidigt være med til at styrke helårsturismen. Vi har især fokus på at fordele turisterne på flere af årets måneder, for at udnytte overnatningskapaciteten i flere af årets måneder, for en mere bæredygtig turisme. Et andet fokus for stillingen, er et større fokus på service og kvalitet i turismeområdet. Det glæder jeg mig til, at Casper kan hjælpe til med” – siger Brian Lindorf Hansen fra Visit Lolland-Falster

Kontakter

Jane Edvardsen
Formand for Sydfalster Turist og Erhvervsforening
formand@marielyst.dk
Mobil: 39143027

Brian Lindorf Hansen
Destinationschef Visit Lolland-Falster
blh@visitlf.dk
Mobil: 24468208

Casper Ottosen
Turismekoordinator Guldborgsund Kommune
cot@guldborgsund.dk
Mobil: 25181897

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge8.7.2021 06:03:03 CEST | Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum