Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Stærke familiekoncerter der gør børn glade, kloge og sunde

Del

3 søndage i træk byder Grønnegades Kaserne Kulturcenter indenfor til Grønnegades Kaserne Kulturcenter med gratis koncerter for de allermindste og deres musikglade familier.

Sommerferie med børn kan godt være en dyr omgang, og derfor regner eventkoordinator Monica Hermann også med, at de 3 gratis koncerter for børnefamilier under Sommer på Grønnegade vil blive et tilløbsstykke.

-Vi har fx næsten lige haft to udsolgte koncerter med Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband i Ny Ridehus, fortæller eventkoordinatoren der står bag kulturcentrets helt nye satsning, og fortsætter -Så med fri adgang for op til 500 personer, kan vi nok se frem til liv og glade dage på Lave Ridebane.

Første søndag med koncert for børn er den 25. juli kl. 13.00 med Sille & Palle, der spiller så børn bliver rokkende og rullende, lyttende og lullende, kravlende og savlende, dansende og drømmende. De små i alderen 0-3 år vil blive præsenteret for forskellige musikgenrer – fra vuggende samba, over boblende bebop til lullende blød bossa og de melodier der opstår helt spontant undervejs.

Søndagen efter, den 1. august, er det tid til reggae og rock med Trolle & Thormod, som har skrevet en masse fede børnesange, som de 4 til 12-årige, med bandets egne ord, bliver både kloge og sunde af at lytte til. De handler nemlig om vigtige ting som f.eks. bogstaver, tal, motion, fest og shampoo…

Festen slutter med et brag den 8. august når Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband giver en af deres meget populære koncerter. Byens favoritdrage er kendt og elsket af alle, og hans mange sange er blevet deciderede klassikere i Næstved Kommunes børnefamilier og daginstitutioner.


De 3 koncerter er en del af det samlede program for Sommer på Grønnegade, hvor der i de samme weekender også er koncerter fredage og lørdage. Dog for et lidt mere modent publikum.

Der er fri adgang til koncertpladsen. Gyldigt coronapas skal forevises ved indgangen.

Fredag den 23. juli
Kl. 18.00: Soon
Kl. 20.00: Sulka

Lørdag den 24. juli
Kl. 18.00: Fenja
Kl. 20.00: Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen

Søndag den 25. juli
Kl. 13.00: Sille & Palle

Fredag den 30. juli
Kl. 18.00: Mel’s Room
Kl. 20.00: Barselona

Lørdag den 31. juli
Kl. 18.00: Duo Dejlig
Kl. 20.00: Poul Halberg Powertrio

Søndag den 1. august
kl. 13.00: Trolle og Tormod

Fredag den 6. august
Kl. 18.00: Blæst
Kl. 20.00: Patina

Lørdag den 7. august
Kl. 18.00: EkkoKammer
Kl. 20.00: Gasoline

Søndag den 8. august
Kl. 13.00: Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Læs mere om fortiden og nutiden på RIDER Blog.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum