Norlys

Stærke erhvervsprofiler i Norlys’ bestyrelser

Del

Norlys har rekrutteret seks nye medlemmer til koncernens divisionsbestyrelser som supplement til de ejervalgte. Blandt de nye profiler er blandt andre tidligere adm. direktør i DONG Energy, Anders Eldrup og Executive Vice President i LEGO, Claus Flyger Pejstrup.

Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys, glæder sig over sammensætningen af de nye bestyrelser i koncernen
Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys, glæder sig over sammensætningen af de nye bestyrelser i koncernen

Bestyrelserne i Norlys’ divisioner består af både andelshavervalgte medlemmer fra energi- og telekoncernens øverste bestyrelse og af uafhængige eksterne medlemmer. Denne sammensætning har til formål at sikre det aktive ejerskab, den nødvendige viden og de rette kompetencer i bestyrelsesarbejdet. Nu ligger det fast, hvem de eksterne medlemmer bliver.

Det drejer sig om Anders Eldrup, tidligere CEO i DONG Energy og Bo Lynge Rydahl, tidligere CEO i Neas Energy, som indtræder i bestyrelsen i Norlys Energi. Esben Kolind Laustsen, CEO i Bankdata og Claus Flyger Pejstrup, Executive Vice President i LEGO Group bliver bestyrelsesmedlemmer i Boxer og Norlys Digital. Og Jess Julin Ibsen, CEO i Itadel og Frank Olesen, COO i GSV Materieludlejning bliver en del af bestyrelsen i
Norlys Tele.

- Vi er stolte af, at seks så stærke profiler fra det danske erhvervsliv har sagt ja til at blive en del af vores bestyrelser. Vi har oplevet en stor interesse i rekrutteringsprocessen, og det understreger den samfundsmæssige tyngde, vi har opnået med fusionen til Norlys, siger Jens Erik Platz, som er bestyrelsesformand i Norlys.

Den rette sammensætning af kompetencer
I Norlys har man valgt at supplere divisionernes bestyrelser med eksterne uafhængige medlemmer for at sikre kompetencesammensætningen i forhold til de udfordringer og muligheder, som divisionerne ser ind i.

- Vi har afdækket de eksisterende kompetencer og rekrutteret nye profiler, der supplerer de øvrige bestyrelsesmedlemmer bedst muligt. Derfor har vi blandt andet søgt profiler med teknologisk indsigt, markedsforståelse og branding-erfaring, og jeg er overbevist om, at vi har fundet de helt rette folk til opgaven, siger Jens Erik Platz videre og tilføjer afslutningsvis:

- Vi glæder os til at tage hul på samarbejdet med de nye bestyrelsesmedlemmer. Jeg er sikker på, at de alle vil have rigtig meget at bidrage med.

De seks nye bestyrelsesmedlemmer er indtrådt i bestyrelserne fredag den 10. januar 2020.

For yderligere information:
Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys, tlf.: 4074 0303

Kontakter

Billeder

Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys, glæder sig over sammensætningen af de nye bestyrelser i koncernen
Jens Erik Platz, bestyrelsesformand i Norlys, glæder sig over sammensætningen af de nye bestyrelser i koncernen
Download

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum